Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli Cem Yılmaz'ın İlişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın İlişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Daha önce Cem Yılmaz’la olan ilişkisi Serenay Sarıkaya yüzünden bittiği iddialarıyla gündeme gelen Defne Samyeli çıkan haberler ve yapılan yorumlar hakkında sert tepkiler göstermişti. Geçtiğimiz günlerde de bu konu hakkında daha sonra konuşuruz diyen Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın ilişkisi hakkında ilk kez konuştu;

İlişkiye Kesin Gözüyle Bakılıyordu

Geçtiğimiz sene Defne Samyeli’yle bir buçuk senelik ilişkisini bitiren Cem Yılmaz’ın Sarkıkaya’yla birlikte olduğu iddiaları gündemi sarmıştı. Çıkan haberler hakkında Samyeli “Özel hayatımla ilgisi kimsenin merakını gidermek zorunda değilim” diyerek yapılan yorumlara da tepki gösterse de sonrasında ortaya atılan iddialar ikilinin ilişkide olduğunu neredeyse doğrulamıştı.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Fena Yakalandı!

Serenay Sarıkaya Bombayı Patlattı

Gözlerden uzak olabilmek için Sarıkaya’nın evinde buluştukları iddia edilen çiftin geçtiğimiz günlerde Atina’da yakalanması ilişkiyi ortaya çıkardı. Tatil dönüşü artık daha fazla yalanlamak istemeyen Sereney Sarıkaya, Cem Yılmaz sorusu karşısında “Her şey gördüğünüz gibi” yanıtını verdi. “İlişki nasıl gidiyor?” soruları karşısında “Bunları başka zaman konuşuruz” diyen Sarkıya’ya karşılık olarak Cem Yılmaz’da reklam filminin çekimlerinde duygularını “Çok güzel bir hayatım var” sözleriyle ifade etti.

Cem Yılmaz Kimdir?

Defne Samyeli Cem Yılmaz’ın İlişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Cem Yılmaz ve Sarıkaya’nın “Alice Müzikali”nin 50. oyunu için düzenlenen bir kutlamada aynı karede ilk kez görüntülenmesi gözleri Defne Samyeli‘ye çevirmişti. “Şimdilik hiçbir şey söylemeyeceğim. Gerekli görürsem sonra bu konuyla ilgili konuşuruz” yanıtını vermişti. Geçtiğimiz gün Serenay Sarıkaya’dan gelen itiraf karşısında şaşkınlık yaşayan Samyeli “Yaptığınız haberlere sert tepki vermiştim. Yeni gelişmelere baktığımda o haberi işini sağduyulu yapan arkadaşlar yapmış. Hiç konduramadım. Bilmiyordum. Meğer siz haklıymışsınız. Size haksızlık etmişim.” sözleriyle basın mensuplarından da özür diledi.

Defne Samyeli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler