Ana SayfaÜnlüler“Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” Tutuldu

İlgili Postlar

“Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” Tutuldu

Ekranların tatlı sert çifti Ayvaz Akbacak ve Derya Şen’in sunuculuğunu üstlendiği “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” Tutuldu.

Televizyon ekranlarının en organik yemek programı “Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane”, sunucuları Ayvaz Akbacak ve Derya Şen ile başarıya kısa süre içerisinde ulaştılar.

Ayvaz Akbacak Kimdir?

Derya Şen Kimdir?

“Ayvaz Şef İle Mutfağım Şahane” Tutuldu

Kendine has doğal tavırları ile seyirciyi adeta ekrana bağlayan Ayvaz Akbacak ve Derya Şen, başarılı sunuculukları ile reyting yarışında hızlı yükselişlerine devam ediyorlar. Sağlıklı yemeğin püf noktasını ve birbirinden lezzetli yemeklerin tariflerini izleyicileri ile paylaşan ikili, hafta içi her gün Kanal7 ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor.

Ödüllü şef Ayvaz Akbacak yapmış olduğu işi icabı disiplinden ödün vermiyor ve bu tutumunu ekran başında da sürdürmeyi ihmal etmiyor. Güzel oyuncu Derya Şen ise tüm zarafeti ve sempatik tavırları ile izleyici programa bağlıyor. İkili tatlı sert tavırları ile yalnızca yemek tarifinin televizyon dünyası için yeterli olmadığını da göstermiş oldular.

Ayvaz şef ile güzel bir ikili olduklarını dile getiren Şen;

“Ayvaz şef ile izleyicimizin karşısında tatlı sert bir çift olduk. Mutfak da kurallar ve belli bir disiplin şart, bende doğru bildiğim yanlışları Ayvaz şef ile bu programda öğreniyorum. İzleyici kitlem bana Derya şef diye mesaj atıyor, buda çabuk kabullenildiğimizin gösteriyor, reytinglerimizde bunun en güzel göstergesi” dedi.

Ayvaz Akbacak Instagram

Derya Şen Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler