Ana SayfaDedikoduTuğba Ekinci'den Cem Yılmaz'a Turşu Göndermesi!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a Turşu Göndermesi!

Defne Samyeli’ye ihaneti ve Serenay Sarıkaya’yla olan aşkıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz sosyal medyada eleştirilere maruz kalıyor. Ünlü isimlerinde dahil olmaya başladığı konu magazin dünyasını da ikiye bölecek gibi. Haberlere ve ihanete sinirlenen Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a turşu göndermesi geldi!

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Serenay Sarıkaya’nın Cem Yılmaz’la aşk yaşadığını itiraf etmesi gündeme damgasını vurdu. Birkaç gündür gündemden düşmeyen bu olay sosyal medyayı da, magazin dünyasını da ikiye bölmüş durumda. İhanetle gündeme gelen Cem Yılmaz’a eleştiriler yağarken, Serenay Sarıkaya’nın da Cem Yılmaz’la uyumlu bir çift olamayacağı yönünde düşünen çok fazla kişi var.

Cem Yılmaz’ın Eski Sevgilileri

İhanet Çok Konuşuluyor!

Defne Samyeli Cem Yılmaz‘la ilgili gözleri dolu yaptığı açıklama da her ne kadar açık açık “Aldatıldım” sözü geçmese de, bu açıklamanın ihaneti reddetmediği de aşikar. Sorular karşısında yanıtsız kalmayı tercih eden Samyeli’nin gözlerindeki acı herkesin yüreğini burkmuş olacak ki, sosyal medyada hem ünlü isimler, hem de takipçileri Cem Yılmaz’ı sert bir şekilde eleştiriyor.

Cem Yılmaz Kimdir?

Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a Turşu Göndermesi!

Serenay Sarıkaya’yla aşk yaşayan Cem Yılmaz’ın eski sevgililerinin yeniden gündeme gelmesi Tuğba Ekinci‘nin sinirlerine hakim olamamasına neden oldu… Sosyal medya hesabından Cem Yılmaz’ın fotoğrafını paylaşan Tuğba Ekinci paylaşımının altına “Güzelim kadınlar bunun neyine giderler. Her yeri zeki olsa ne olur, yüzü alkolden bakımsız kırmızı turşu olmuş. Dünyada erkek kalmasa gideri yok” yorumunu düştü.

Tuğba Ekinci Kimdir?

Tuğba Ekinci'den Cem Yılmaz'a Sert Sözler
Tuğba Ekinci’den Cem Yılmaz’a Sert Sözler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler