Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'ın Eski Sevgilileri

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Eski Sevgilileri

Defne Samyeli’yle ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya’yla aşk dedikodularından kurtulamayan Cem Yılmaz’ın ilişkisi hakkındaki iddiaların gerçek çıkması akıllara Cem Yılmaz’ın eski sevgilileri kimlerdi sorusunu getirdi. Bizde çapkınlık listesi oldukça kabarık olan ünlü komedyenin eski sevgililerini sizler için araştırdık. İşte Cem Yılmaz’ın eski sevgilileri;

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya
Deniz Akkaya

Daha yeni ünlenmeye başladığı dönemlerde Deniz Akkaya‘yla bir aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz o dönemlerde ünlü mankenle birlikte objektiflere cesur pozlar vermesiyle gündeme damgasını vurmuştu. Bir süre birlikte olan çiftin neden ayrıldıkları bilinmiyor.

Deniz Akkaya Kimdir?

Demet Şener

Demet Şener
Demet Şener

Şöhretinin parlayan dönemlerde gönlünü mankenlerden alamayan Cem Yılmaz bir dönem ünlü manken Demet Şener‘le de aşk yaşamış ancak çiftin ilişkisi pek de uzun sürmemişti.

Demet Şener Kimdir?

Deniz Barut

Deniz Barut kimdir

“Miss Turkey” yarışmasında sunuculuk yaparken Deniz Barut’la tanışan Cem Yılmaz 2002 senesinde Barut’la aşk yaşamaya başlamıştı. Cem Yılmaz’ın, şöhretinin baharındayken başladığı bu ilişki de pek uzun soluklu olmadı.

Selin Toktay

Selin Toktay
Selin Toktay

Listemizin üçüncü sırasında yine bir manken var. Döneminde çok popüler olan “Esmer Lolita” lakaplı Selin Toktay’da Cem Yılmaz’ın gönlünü çalan isimler arasındaydı.

Sema Şimşek

sema-simsek
Sema Şimşek

Bir dönem oyuncu Sema Şimşek ile aşk yaşayan Cem Yılmaz’ın bu ilişkisi oldukça kısa sürmüştü. Neden ayrıldığı yönünde bir açıklama yapmayan ünlü komedyen ayrılıktan kısa süre sonra yaptığı bir röportajda “Kalbimi açıyorum, anlamıyor. Birtakım oyunlar yapıyor. Yapma bunu bana ya, yemiyorum. Bir türlü şöyle felsefesi olan, muhabbetimiz olacak birine rastlamadım. İlişkilerim karikatürlerim gibi…” göndermesini yapmıştı.

Sema Şimşek Kimdir?

Lal Dedeoğlu

Lal Dedeoğlu
Lal Dedeoğlu

Cem Yılmaz’ın bugüne dek en uzun soluklu ve kendini kaptırarak yaşadığı aşklardan biriside Lal Dedeoğlu’yla yaşadığı aşktı. Ünlü işletmeci Lal Dedeoğlu ile 2004 senesinde büyük bir aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz ayrıldıktan sonra “Onun yeri bende her zaman ayrıdır” açıklamasını yapmıştı.

Cansu Dere

Ve hepinizin de bildiği gibi Cansu Dere Cem Yılmaz aşkı bir döneme damgasını vurmuştu. Cem Yılmaz’ın gerçekten gönlünü çalan ikinci kadın olan Cansu Dere ile olan ilişkisinin evliliğe gitmesi beklenirken çiftten gelen ayrılık haberi herkeste bir şok etkisi yaratmıştı.

Cansu Dere Kimdir?

Ahu Yağtu

Cem Yılmaz’ın Cansu Dere’yle ayrıldıktan kısa bir süre sonra Ahu Yağtu‘yla anılması pek çok eleştirileri de beraberinde getirmişti. Bir ilişkiye başlayan çift Yağtu hamile kalınca 2012 yılında evlenmiş ancak çiftin evliliği pek de uzun sürmemişti. 2 seneden az bir süre evli kalan çift 2014 yılında boşanmışlardı.

Ahu Yağtu Kimdir?

Ayşe Hatun Önal

'Ayşe Hatun Önal Güzelliğimi Kullanmadım' Dedi
Ayşe Hatun Önal

Ahu Yağtu’yla boşandıktan bir sene sonra Ayşe Hatun Önal‘a bir aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz’ın bu ilişkisi de kısa sürenler listesinde yer alıyor. İddialara göre o dönem Yılmaz’ın ilgisizliği ve çapkınlıklarından yorulan Önal, Cem Yılmaz’ı terk etmişti.

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Ebru Şallı

Ebru Şallı
Ebru Şallı

Bir dönem Ebru Şallı‘yla anılan Cem Yılmaz’ın bu ilişkisi de pek uzun süreli olmamıştı. Çeşme’de birlikte görüntülenen çiftin ilişkisinin yaz sonunda bittiği iddia edilmişti.

Ebru Şallı Kimdir?

Özge Sabuncu

Şallı’dan sonra bir yaz aşkıyla daha gündeme gelen Cem Yılmaz bir sene sonra Özge Sabuncu’yla anılmıştı. Sabuncu yapılan bir yoruma “Yatakta kopuyorduk, zavallı” sözüyle karşılık vermesi uzun süre boyunca konuşulmuştu.

Merve Çağıran

“Fi” dizisine konuk oyuncu olarak katılan Cem Yılmaz, o dönem Merve Çağıran’la aşk yaşamaya başlamış ama ikilinin ilişkisi kısa sürmüştü…

Defne Samyeli

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'den Radikal Kararlar!

2018 yılında Defne Samyeli‘yle aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, Samyeli’ye olan hayranlığını sıklıkla dile getiriyordu. Birbirleriyle olan iletişimlerinden aşk dolu bakışlarına kadar her şeyleriyle birbirine çok yakışan çiftin evlenmeyi planladıkları konuşulurken ani bir haberle ayrıldıkları öğrenildi. Gündeme damgasını vuran bu ayrılığın arkasında ise Serenay Sarıkaya olduğu söyleniyordu…

Defne Samyeli Kimdir?

Serenay Sarıkaya

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Mekanda Telefonları Gözetim Altına Mı Aldırdı?
Serenay Sarıkaya

Ve Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi Serenay Sarıkaya… Bir süredir birlikte olduğu bilinen çiftin ilişkisinin uzun ömürlü olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz…

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler