Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Mekanda Telefonları Gözetim Altına Mı Aldırdı?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Mekanda Telefonları Gözetim Altına Mı Aldırdı?

Geçtiğimiz günlerde ilişki itirafıyla gündeme damgasını vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya dün akşam Bebek’te bir mekanda yemek yemeye gitmişler. İddialara göre mekandan müşteri telefonları hakkında ricada bulunan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya “Mekanda telefonları gözetim altına mı aldırdı?” sorusuyla gündeme geldi. İşte detaylar;

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Bir süredir birlikte oldukları tahmin edilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti Atina tatillerinde objektiflerden kaçamayınca tatil dönüşü ilişkiyi itiraf etmek zorunda kalmışlardı. Havaalanında Serenay Sarıkaya’nın yaptığı açıklamanın ardından sosyal medyada ikiye bölündü. Bir kesim çifti birbirine yakıştırırken, bir kesimde Sarıkaya ve Yılmaz’ın uyumsuz bir çift olduğu yönünde eleştiriler yaptı.

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ye Olay Yaratacak Gönderme!

Defne Samyeli İlişkiyi Şaşkınlık İçinde Karşıladı

Cem Yılmaz’la Serenay Sarıkaya yüzünden ayrıldığı iddia edilen Defne Samyeli itirafın ardından yaptığı açıklamada basın mensuplarından özür diledi. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında yapılan haberlere gösterdiği tepki için üzgün olduğunu dile getiren Samyeli bu haberin doğrulu karşısında oldukça şaşkın ve üzgün görünüyordu. Aldatılıp aldatılmadığı ve ilişkinin haberi dahilinde mi sonlandığı yönündeki soruları “Bu konular hakkında konuşmak doğru değil” sözüyle yanıtlayan Samyeli basın mensuplarından izin isteyerek oradan ayrıldı.

Defne Samyeli Kimdir?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Mekanda Telefonları Gözetim Altına Mı Aldırdı?

Kuşkusuz 2020’nin en büyük olayı Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı oldu. Uzun bir süredir konuşulan bu haber bir süre daha gündemde olmaya devam edecek gibi duruyor. İlişki itirafından sonra dün Bebek’te bir restorana giden çiftin fotoğrafları basına düşmesin diye mekandaki herkesin telefonlarını denetim altına aldırdığı iddia ediliyor. İddialara göre çift bu yönde mekana ricada bulununca görevliler tüm müşterileri fotoğraf çekmemeleri yönünde uyararak diğer misafirleri yakın takibe almış.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler