Ana SayfaÜnlülerOyunculuktan Sonra Sahnelerde De Esiyor...

İlgili Postlar

Oyunculuktan Sonra Sahnelerde De Esiyor…

Sinema filmlerinin ve dizilerin aranan yüzlerinden olan Gonca Vuslateri, kariyerinin altın çağlarını yaşıyor. Aynı zamanda tiyatro oyunda da sahne alan Vuslateri, yeni yıla büyük süprizlerle girmişti. Sezen Aksu tarafından kendisine hediye edilen sürpriz bir şarkısı için sanatçının Kanlıca’daki stüdyosunda halen çalışmalarını sürdüren Gonca Vuslateri arka arkaya gelen sahne çalışmalarını değerlendirmeye başladı. Gonca Vuslateri, Oyunculuktan Sonra Sahnelerde De Esiyor…

Şarkıcılığa İyice Isındı…

Ünlü oyuncuya bir yıl önce Sezen Aksu tarafından hediye edilen şarkı için Vuslateri, stüdyoya girdi. Gonca Vuslateri, Kanlıca’daki stüdyosuna çalışmalarını sürdürüyor ve ünlü oyuncunun single ocak ayının sonunda müzikseverlerle buluşacaktı. Sezen Aksu tarafından kendisine hediye edilen sürpriz bir şarkısı için sanatçının Kanlıca’daki stüdyosunda halen çalışmalarını sürdüren Gonca Vuslateri arka arkaya gelen sahne çalışmalarını değerlendirmeye başladı. Oyunculuktaki yeteneğini müzik dünyasında da kanıtlayan Gonca Vuslateri 14 Şubat Sevgililer Günü İstanbul Etiler’in gözde mekanlarından Chin Chin’de sahne alacak.

gonca-vuslateri-sahneye-alıstı
gonca-vuslateri-sahneye-alıstı

Oyunculuktan Sonra Sahnelerde De Esiyor…

Oyunculuktan sonra şarkıcılıkta da iddialı olan Gonca Vuslateri, Sevgililer gününü çok özel hazırlandı. Başarılı oyuncu Sevgililer Gününe sahne de söylemekten keyif aldığı şarkıların yanı sıra repertuvarında İngilizce şarkıları da yer verecek. Ankara, İzmir, Antalya ‘da konserler verecek olan Gonca Vuslateri oyunculuktan şarkıcılığa geçen Zuhal Olcay’ın sahnedeki veliahttı olarak gösteriliyor.

Oyunculuktan Sonra Sahnelerde De Esiyor...

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler