Ana SayfaKimdirEvrim Keklik Kimdir?

İlgili Postlar

Evrim Keklik Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Evrim Keklik kimdir? Evrim Keklik kaç yaşında? Evrim Keklik TV programları neler? Evrim Keklik aslen nereli? Evrim Keklik hangi burç? Evrim Keklik hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Evrim Keklik Kaç Yaşında? Evrim Keklik Aslen Nereli? Evrim Keklik Hangi Burç?

Evrim Keklik 1 Ocak 1991 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Evrim Keklik, Oğlak burcudur.

Evrim Keklik Kimdir?

Evrim Keklik eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri sporla iç içe olan Evrim Keklik birinci sınıfta “Fenerbahce Spor Kulübü”nde voleybola başlamıştır. On sene boyunca “Fenerbahce Spor Kulübü”nde oynamaya devam eden Evrim Keklik sonrasında “Galatasaray Voleybol Takımı”na transfer olmuştur. Bir sene Galatasaray Voleybol Takımı’nde oynadıktan sonra “Konya Ereğli Belediyesi Voleybol Takımı”na transfer edilen Evrim Keklik bu yıllarda omzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre spor hayatına ara vermek zorunda kalmıştır.

Profesyonel spor hayatına ara verdiği esnada “Ankara Gazi Üniversitesi Besyo Bölümü”nü kazanarak eğitim alan Evrim Keklik, üniversite de yüzmeye başlamış ve okuldan üçüncü kademe yüzme antrenörü olarak mevzun olmuştu. Üniversite eğitimini yedi senede tamamlayan Evrim Keklik eğitimini bitirince 2017 senesinde İstanbul’a ailesinin yanına dönmüştür. İstanbul’a döndüğü sene sualtı hokeyine başlayan Evrim Keklik bir yıldır profesyonel olarak bu sporla ilgilenmekte ve bir spor kulübünde yüzme antrenörlüğü yapmaktadır. Bu yıl ilk kez “Survivor “yarışmasıyla ekran karşısına geçecek olan Evrim Keklik yarışmada “Gönüllüler” takımındadır.

Evrim Keklik TV Programları

  • 2020 – Survivor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler