Ana SayfaKimdirMakbule Karabudak Kimdir?

İlgili Postlar

Makbule Karabudak Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmasının yarışmacısı Makbule Karabudak kimdir? Makbule Karabudak kaç yaşında? Makbule Karabudak TV projeleri neler? Makbule Karabudak aslen nereli? Makbule Karabudak hangi burç? Makbule Karabudak hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Makbule Karabudak Kaç Yaşında? Makbule Karabudak Aslen Nereli? Makbule Karabudak Hangi Burç?

Makbule Karabudak 28 Temmuz 1992 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Makbule Karabudak, Aslan burcudur.

Makbule Karabudak Kimdir?

Makbule Karabudak eğitim hayatını Eskişehir’de tamamlamıştır. İlkokul yıllarında koşmaya başlayan Makbule Karabudak üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu sporlarıyla ilgilenmiştir. Lise yıllarında basketbol oynamaya başlayan Makbule Karabudak liseden mevzun olduktan sonra “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik Lisans Bölümünü” kazanmıştır. Sporu hayatından hiçbir zaman çıkarmayan Makbule Karabudak, üniversite yıllarında hentbol oymaya başlamıştır.

Bunun yanı sıra öğrencilik döneminde iş hayatına da atılan Makbule Karabudak, yoğun bir eğitim hayatı yaşamıştır. Üniversiteden mevzun olduktan sonra KPSS sınavına girerek İstanbul’a atanan Makbule Karabudak, İstanbul’a döndüğünde hem meslek hayatına ilk adımı atmış, hem de spor yapmaya geri dönmüştür. Fitness ve pilatesle ilgilenen Makbule Karabudak, spor salonundaki eğitmeniyle 2 sene sonra evlenmiştir. Ebeliğin yanı sıra pilates eğitmenliği de yapan Makbule Karabudak ilk kez 16 Şubat’ta yayınlanmaya başlayan “Survivor” yarışmasıyla ekran karşısına geçecektir. Makbule Karabudak yarışmada “Gönüllüler” takımındadır.

Makbule Karabudak TV Programları

  • 2020 – Survivor

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler