Ana SayfaKimdirFatma Günaydın Kimdir?

İlgili Postlar

Fatma Günaydın Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Fatma Günaydın kimdir? Fatma Günaydın kaç yaşında? Fatma Günaydın TV programları neler? Fatma Günaydın aslen nereli? Fatma Günaydın hangi burç? Fatma Günaydın hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Fatma Günaydın Kaç Yaşında? Fatma Günaydın Aslen Nereli? Fatma Günaydın Hangi Burç?

Fatma Günaydın 28 Nisan 1995 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir. Aslen Erzurum’lu olan Fatma Günaydın, Boğa burcudur.

Fatma Günaydın Kimdir?

Fatma Günaydın eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Yedi kişilik bir ailenin en küçük üyesi olan Fatma Günaydın kendini kurtarıcı bir çocuk olarak düşünmektedir. Bunun nedenini ise “Doktorun abimin doğumunda, annemin karnında gazlı bez unutması. Ben dünyaya gelmeseydim eğer bu gazlı bez annemin yaşamını sonlandırabilirdi” olarak açıklamaktadır.

Çocukluğundan beri sporla ilgilenen Fatma Günaydın ortaokul yıllarında kız futbol takımına girmiş ancak bacakları çok kaslı ve çarpık olmaya başlayınca futbolu bırakmıştır. Üniversitede moda tasarım bölümü okuyan Fatma Günaydın iş hayatında “BKM” yapımda başlamıştır.

“Bizim Köyün Şarkısı”, “Deliha 2” gibi projelerde çalışan Fatma Günaydın üniversiteyi birtirdikten sonra dil öğrenmek için Malta’ya gitmiştir. Sınırlarını ve mücadeleciliği başka bir ülkede yalnız yaşadığı dönemde fark ettiğini açıklayan Fatma Günaydın yeni deneyimler yaşamayı seven bir yapısı olduğunu dile getirmektedir. Ekranlara ilk kez “Survivor” yarışmasıyla gelecek Fatma Günaydın “Gönüllüler” takımında yer almaktadır.

Fatma Günaydın TV Programları

  • 2020  – Survivor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler