Ana SayfaKimdirTuğrul Çetiner Kimdir?

İlgili Postlar

Tuğrul Çetiner Kimdir?

“Kuruluş Osman” dizisinin sevilen oyuncusu Tuğrul Çetiner kimdir? Tuğrul Çetiner kaç yaşında? Tuğrul Çetiner aslen nereli? Tuğrul Çetiner dizileri neler?  Tuğrul Çetiner filmleri neler? Tuğrul Çetiner hangi burç? Tuğrul Çetiner hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Tuğrul Çetiner Kaç Yaşında? Tuğrul Çetiner Aslen Nereli? Tuğrul Çetiner Hangi Burç?

Tuğrul Çetiner 1 Ocak 1942 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Tuğrul Çetiner, Oğlak burcudur.

Tuğrul Çetiner Kimdir?

Tuğrul Çetiner eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Ortaokul yıllarından beri tiyatrocu olmak isteyen Tuğrul Çetiner liseden mevzun olduktan sonra “Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında pek çok tiyatro oyununda sahne alan Tuğrul Çetiner, mevzun olduktan sonra Polonya’daki bir tiyatro topluluğuna katılmıştır.

“Yüksek Tiyatro Okulu Kukla Oyunculuğu Bölümü”nde de eğitim alan Tuğrul Çetiner bugüne dek birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Ekranlardaki kariyerine 2004 senesinde yayınlanan “Çınaraltı” dizisiyle başlayan Tuğrul Çetiner’in canlandırdığı “Mansur Efendi” karakteri izleyenler tarafından çok sevilmiştir. Tuğrul Çetiner’in hayatı Polonya’da bir belgelese konu olmuştur. Türkiye’de olduğu kadar Polonya’dada ciddi bir kitlesi olan Tuğrul Çetiner, 2006 senesinde “Sağır Oda” dizisinde yer almıştır. 2007 senesinde “Bıçak Sırtı” dizisinde rol alan usta oyuncu 2013 senesinde “Ben Onu Çok Sevdim” dizisiyle ekranlara geri dönmüştür. 2016 yılında “Kördüğüm” dizisiyle izleyici karşısına geçen Tuğrul Çetiner günümüzde “Kuruluş Osman” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Tuğrul Çetiner Dizileri

  • 2020 – Kuruluş Osman
  • 2016 – Kördüğüm
  • 2007 – Bıçak Sırtı
  • 2006 – Sağır Oda
  • 2004 – Çınaraltı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler