Ana SayfaKimdirAçelya Özcan Kimdir?

İlgili Postlar

Açelya Özcan Kimdir?

“Kuruluş Osman” dizisinin sevilen oyuncusu Açelya Özcan kimdir? Açelya Özcan kaç yaşında? Açelya Özcan dizileri neler? Açelya Özcan filmleri neler? Açelya Özcan aslen nereli? Açelya Özcan hangi burç? Açelya Özcan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Açelya Özcan Kaç Yaşında? Açelya Özcan Aslen Nereli? Açelya Özcan Hangi Burç?

Açelya Özcan 28 Haziran 1986 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Açelya Özcan, Yengeç burcudur.

Açelya Özcan Kimdir?

Açelya Özcan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi”ni kazanan Açelya Özcan mevzun olduktan sonra bir süre özel sektörde çalışmış ancak sonra kendini oyunculuk alanında yetiştirme kararı almıştır. Oyunculuk eğitimi için “Akademi 35 Buçuk”a giden Açelya Özcan aynı zamanda “Sovereign Symphony” isimli progressive rock grubunun vokalistliğini de yapmıştır.

Oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesiyle başlayan Açelya Özcan, ilk olarak 2011 senesinde yayınlanan “Sensiz Olmaz” dizisiyle izleyici karşısına geçmiştir. 2013 senesinde “Ayhan Hanım” filmiyle beyazperdede izleyicilerle buluşan Açelya Özcan, kısa zamanda yeteneğini kanıtlayarak büyük bir çıkış yakalamıştır. Ekran önündeki projelerine devam ederken tiyatro oyunlarına da devam eden Açelya Özcan, 2014 senesinde Fox ekranlarında yayınlanan “Kiraz Mevsimi” dizisinin kadrosunda yer almıştır. 2016 senesinde “Dağ 2” filmiyle yeniden beyazperdede izleyicileriyle buluşan Açelya Özcan, 2019 yılında “Çiçero” filminde rol almış ve bu yıl “Kuruluş Osman” dizisiyle kariyerine devam etmektedir.

Açelya Özcan Dizileri

  • 2020 – Kuruluş Osman
  • 2014 – Kiraz Mevsimi
  • 2011 – Sensiz Olmaz

Açelya Özcan Filmleri

  • 2019 – Çiçero
  • 2016 – Dağ 2
  • 2013 – Ayhan Hanım
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler