Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep'e Aşık Oluyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’e Aşık Oluyor!

Tv 8 ekranlarının iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölümüyle 19 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Benal Zeynep’e, karnındaki çocuğun babasının evli olduğunu söylüyor. Bebeği doğurmaya karar veren Benal, Mehdi’nin evine gidip çocuğu doğuracağını bundan sonrasını onların düşünmesini söylüyor. Mehdi’ye ablası Benal’in hamile olduğunu anlatırken içeri Zeynep giriyor. Dizinin yeni fragmanında; Mehdi ablasına, Zeynep’e aşık olduğunu itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Zeynep’e Aşık Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, artık bir aile olduklarını ve ailesini ilgilendirecek hiçbir şey hakkında Mehdi’ye yalan söylemeyeceğine söz veriyor. Mehdi’de ikisini ilgilendiren ve kendisiyle ilgili şeyi ilk kendisinden duyacağını söylüyor. Faruk ile Emine, yine görüşmeye devam ediyor. Birileri görmesin diye Emine’nin saklandığı anda Faruk onu öpüyor. Ekrem, kendisini kızıyla gören Mehdi’ye susması için para teklif ediyor. Mehdi ise paraya ret edip iki ev geçindirmenin zor olduğunu söylüyor. Zeynep’le Faruk’un karşılaştıkları sırada Mehdi, onların yanına gidip Zeynep’in elini tutuyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 7. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/COsQUsRY0IU

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, Mehdi ile ilk kez aynı odada aynı yatakta yatar. İlk kez huzurlu bir şekilde uyanan Zeynep, erkenden kalkıp alışveriş yapar ve Müjgan’ı mutfaktan çıkartıp kahvaltıyı kendisi hazırlar. Tüm aile Zeynep’in hazırladığı kahvaltıyı yerden Nermin ile Ekrem gelir. Nermin Zeynep’e, yanlış evliliğinden sonra birde bir çocuğa annelik edemeyeceğini ve bu yanlışından dönmesini ister.

Zeynep’in üzerine fazla gelindiğini duyunca Mehdi, araya girer. Nermin Zeynep’e, bir daha annesi olarak arkasında duramayacağını söyleyip kalan eşyalarını göndereceğini söyleyip gider. Mehdi, kendisini polise şikayet edenin Ekrem olduğunu öğrenir ve onunla konuşmaya gider. Ekrem ise onu aşağılayıp güvenlikle dışarı attırır.

Zeynep, Benal’le konuşmaya gittiğinde onun hamile olduğunu öğrenir. Benal’e bir daha anne olamayabileceğini düşünerek hareket etmesini ister. Zeynep, onun bebeği aldıracağını öğrenince de Benal’le birlikte hastaneye gider. Benal tam bebeğini aldıracağı sırada Zeynep onu vazgeçirmek için içeri girer. O sırada Ekrem’i takip eden Mehdi’de hastaneye gelir ve onun başka bir kadından kızı olduğunu öğrenir.

Doğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Şimdi Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler