Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Gel Dese Aşk dizisinin çekimlerine başlandı. Gel Dese Aşk dizisinin yapımcılığını Sinegraf şirketi üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul ve Aslı Kahraman oturuyor. Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in paylaştığı dizinin yayın günü merak konusu oldu. Gel Dese Aşk dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

 Erkan Petekkaya kimdir?

Şebnem Bozoklu kimdir?

Gel Dese Aşk Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Gel Dese Aşk Dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncular Erkan Petekkaya ile Şebnem Bozuklu dizide 20 yıllık bir karı kocayı canlandırıyor. Büyük bir ilgiyle izleneceği tahmin edilen dizi çok yakında Atv ekranlarında…

İşte Gel Dese Aşk dizisinin ilk fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1227667042532196352

Gel Dese Aşk Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Başka Kimler Var?

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranan oyuncularından usta oyuncu Erkan Petekkaya 2020 yılına damga vuracak bir dizisi projesiyle ekranlara gelecek. Başrollerini Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu ve İlayda Çevik’in paylaşacağı dizide Öykü GürmanErtan SabanAltan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Tuğçe Ersoy, Aslıhan MalboraYiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Pirinçci gibi değerli oyuncular da yer alıyor.

GEL DESE AŞK DİZİSİNİN KONUSU!

Gel Dese Aşk dizisi, usta oyuncu kadrosu ve ilginç konusuyla da hayli iddialı görünüyor. Dizinin konusu; Görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini anlatıyor. 20 yıllık evli olan bir çiftin, yaralandıkları yerden yaralayan ve kızgınlıklarının üstünde ayakta durmaya çalışan çiftin aşkı yeniden buluş hikayesini konu alıyor.

Yakında Atv ekranlarındaki yerini alacak olan 2020’in en iddialı dizilerinden Gel Dese Aşk’ın izleyicileri, şimdiden dizinin yayınlanacağı günü merakla bekliyor.

Gel Dese Aşk Dizisinin Okuma Provası Yapıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler