Ana SayfaDizilerYasak Elma 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit'in Çöküşü Başlıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit’in Çöküşü Başlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Yasak Elma 69. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Leyla, hamile olduğunu açıkladıktan sonra Halit, bu duruma pek sevinmiyor. Şahika, aslında hamile olmayan Leyla’ya bebeği aldırmış gibi yapmasını söylüyor. Nadir Yıldız’a, süpriz doğum günü partisi hazırlıyor. Bunu öğrenen Halit, Nadir’i yumrukluyor. Yıldız, Şahika’dan Leyla’nın hamile olduğunu öğrenince gidip Halit’in yanında Nadir’in evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Halit’in çöküşü başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Halit’in Çöküşü Başlıyor!

Yasak Elma 70. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız Ender’e, aslında Nadir’le evlenmek istemediğini Leyla’nın hamile olduğunu öğrenince bir anlık sinirle kabul ettiğini söylüyor. Halit, Leyla’ya bebeği aldırdığı doktorun adını soruyor. Şahika’nın ayarladığı doktor Halit’e, Leyla’nın kendisine yalan söylemesini istediğini söylüyor. Bunun üzerine Halit, Leyla’yı kapı dışarı ediyor. Halit, aldığı kağıtlarda büyük bir zarara uğruyor ve ipotek ettiği yalıyı kaybediyor. Tüm olanlardan sonra Halit’in kalbi olanlara dayanmıyor ve fenalaşıyor.

İşte Yasak Elma 70. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 69. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Nadir’in evlenme teklifini ret ediyor. Ama ertesi gün arayıp iş teklifini kabul ettiğini söylüyor. Yıldız, hava durumunu sunmaya Halit Can ile birlikte gidiyor. Bebeği durmayınca canlı yayında ona elma püresi yediriyor. Halit, televizyonda Yıldız’ı ve oğlunu görünce soluğu Yıldız’ın evinde alıyor. Ona kendisinin haberi olmadan oğlunu televizyona çıkaramayacağını söylüyor.

Yıldız annesini yanına çağırıyor. Bu arada canlı yayında bebeğine yedirdiği elma püresi tutuyor ve Yıldız satışa başlıyor. Ender, Nadir’le konuşup Yıldız’a bir doğum günü partisi yapmasının iyi olacağını söylüyor. Partiyi kendisi organize etmiş gibi görünen Ender, herkesi oraya çağırıyor. Halit, partiyi yapanın Nadir olduğunu öğreniyor.

Leyla, Halit’i arayıp olmayan bebeği aldırdığını söylüyor. Halit, Leyla’nın yanına gidip ona destek oluyor. Leyla, Halit’den çocuklarıyla birlikte bir akşam yemeği yemek istediğini söylüyor. Aysel, durumu Yıldız’a haber veriyor. Yıldız, Halit Can’ı alıp Lila’ya bırakıyor. Halit, oğlunu görünce Leyla’yla ilgilenemiyor. Leyla, bu duruma bozuluyor.

Yıldız, süpriz doğum günü partisine çok seviniyor. Annesi Nadir’in kızından hoşlandığını anlıyor. Hatta onunla evlenmesine sıcak bakıyor. Şahika, Leyla’yı yemeğe götürüyor. Yıldız’da Zehra ile barışma yemeğine çıkınca aynı yerde karşılaşıyorlar. Şahika, Leyla’nın hamile olduğunu Yıldız’a söylüyor. Bunu duyan Yıldız, yönetim toplantısında olan Nadir’in yanına gidip evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor. Halit donup kalıyor.

Yasak Elma 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Nadir’in Evlenme Teklifine Cevabı Gecikmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler