Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Şeniz'in Büyük İhanetini Öğreniyor...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Şeniz’in Büyük İhanetini Öğreniyor Mu?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 31. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cenk ile Cemre, hayatta kalma mücadelesi verirken Nedim, yaralı bir şekilde kalkıp onların kapalı olduğu yeri buluyor. O sırada Cenk Cemre’ye, Ceren’in kaybettiği bebeğin kendisinden olduğunu itiraf ediyor. Nedim, onları kurtarmayı başarıyor. Agah, Cemre’yi kaçıranın Şeniz, olduğunu anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Agah, Şeniz’in büyük ihanetini öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Agah Şeniz’in Büyük İhanetini Öğreniyor Mu?

Zalim İstanbul 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceren, elindeki ses kaydını Agah’a dinlettirmeye karar veriyor. Şeniz bu durumu öğrenince tutuşmaya başlıyor. Oya’nın ise Karaçay ailesine büyük bir süprizi vardır. Agah kaydı dinliyor mu? Cemre’nin bebeği yaşıyor mu?

İşte Zalim İstanbul 32. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/suabt8YClH8

ZALİM İSTANBUL 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cenk ile Cemre, eksi on derece soğuk odada kapalı kalıyor. Yaralı olan Nedim, kendisine geldiğinde kimse yoktur. İçeri girip onların kapalı olduğu odayı buluyor. Cenk ise artık oradan kurtulamayacaklarını düşünüp aşık olduğu Cemre’ye büyük bir itirafta buluyor ve ona aslında Ceren’in ölen bebeğinin kendisinden olduğunu söylüyor.

Nedim, Cenk ile Cemre donmak üzereyken onları kurtarmayı başarıyor. Agah ile Şeniz, onların bulunduğu yere geliyor. Şeniz, kendi eliyle oğlunun ölümüne neden olacağını düşünüp sinir krizleri geçiriyor. Agah ise, Cemre’ye kaçıranların peşini bırakmıyor. Oğluyla Cemre’yi soğuk odada ölüme terk eden adamı bulup bunu ona kimin yaptırdığını soruyor.

Tüm oklar ise Şeniz’i gösteriyor. Cemre, Cenk’e babasının Agah olmadığını söylemeye karar veriyor. Cenk, aşık olduğu Cemre’yi kaybetmek istemiyor. Agah, oğluyla baş başa bir yemeğe çıkıyor. Orada oğlunun Cenk babasına Cemre’yi sevdiğini ama onun kendisini sevmediğini söylüyor. İkili bir kez daha mahkemeye gidiyor ve boşanıyor.

Ceren, tüm bunlar olurken ablasına bebeği hakkındaki gerçekleri söylemek için harekete geçiyor. Öte yandan Doktor Oya ise, Karaçaylar’a yapacağı büyük süprize çok az bir zaman kalmıştır. Karaçaylara, yeni bir varis geliyor. Ceren’in bebeği aslında ölmedi mi?

Zalim İstanbul 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz’den Cenk’e Büyük Bir İtiraf Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler