Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz'den Cenk'e Büyük Bir İtiraf...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz’den Cenk’e Büyük Bir İtiraf Geliyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Zalim İstanbul, 31. yeni bölümüyle 17 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cenk ile Cemre, eksi 10 derece soğuklukta ölümle yüz yüze gelir. Artık kurtulamayacaklarına inanan Cenk Cemre’ye büyük bir itirafta bulunur ve ona Ceren’in ölen bebeğin babasının kendisi olduğunu itiraf eder. O sırada Nedim, onları soğuk odadan kurtarır. Şeniz, oğlunun da orada olduğunu öğrenince deliye döner. Agah, olayın peşini bırakmaz. Şeniz’den Cenk’e büyük bir itiraf geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şeniz’den Cenk’e Büyük Bir İtiraf Geliyor!

Zalim İstanbul 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, Cemre’ye aşkını itiraf ediyor. Cemre, Cenk’in elini tutarken Nedim onları geriden kıskanarak izliyor. Agah, Şeniz’in kendisinden ne sakladığını soruyor. Cenk’de annesine babasının kim olduğunu. Şeniz, sonunda oğluna babasının Agah değil, amcası Mümtaz olduğunu itiraf ediyor.

İşte Zalim İstanbul 31. bölüm 2. fragmanı…

ZALİM İSTANBUL 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Nedim’in davet yemeğinden kaybolmasından sonra Ceren Şeniz’in hareketlerinden şüphelenir ve onu tuvalete kadar takip eder. Şeniz’in konuştuğu kişiye işin o gece bitmesi gerektiğini duyup onun bir şeyler karıştırdığını anlar. Cenk, ortadan kaybolan Cemre’nin eve gittiğini düşünür. Eve gittiğinde ise telefonu kafalı olan Cemre’nin evde olmadığını öğrenip telaşlanmaya başlar.

Herkes Cemre’yi bulmak için seferber olur. Ceren, bu işin içinde Şeniz’in parmağı olduğunu anlayıp ablasının sonunun bebeği gibi olmasından korkmaya başlar. Kızından haber alamayan Seher, kendisini kaybediyor. Nedim’e Cemre’nin eli kolu bağlı halde fotoğrafı gelir ve gönderen kişi ondan fidye ister.

Nedim, amcasını dinlemeden parayı bulup yola çıkar. Arkasından Cenk’de gider. Damla ile Civan’da Cemre’yi kurtarmak için gittikleri yolda büyük bir kaza geçirir. Cenk, Nedim’i paralarla birlikte bulup arabaya bindirir. Paraları verdikten sonra Cemre’yi isterler. Ancak adam Nedim’in kafasına taş vurarak onu yaralar.

Nedim yerde baygın yatarken Cenk silahı alıp adamdan kendisini Cemre’ye götürmesini ister. Adam derin dondurucuya Cenk’i götürür. Cenk kapı açılınca Cemre’yi görünce onun yanına koşar. Adamda üstlerinden kapıyı kapatır. Cenk’le Cemre, içeride kalır.

Zalim İstanbul 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Cemre İle Cenk’i Kurtarmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler