Ana SayfaDizilerHekimoğlu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu İki Karışık Vaka Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu İki Karışık Vaka Arasında Kalıyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu, 8. yeni bölümüyle 18 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Elinde iki tane at yarışı bileti olan Hekimoğlu, ilk teklifi Orhan’a sunar. Ama gelmek istemeyince teklifi Zeynep’e götürür. Hekimoğlu’nun, Zeynep’e böyle bir teklif sunması herkesin kafasını karıştırır. Dizinin yeni fragmanında Hekimoğlu, iki karışık vaka arasında kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu İki Karışık Vaka Arasında Kalıyor!

Hekimoğlu 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu, hastaneye gelen boksörü öldüren şeyin ne olduğunu çalışırken, kendisini karmaşık bir olayın içinde bulur. Diğer hastanın durumu da çok karışıktır. İpek ile Hekimoğlu konuşmama kararı alır. Yine olan Orhan’a olur ve ikisi arısında kalır.

İşte Hekimoğlu 8. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/ODXVnp4vWK4

HEKİMOĞLU 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, Hekimoğlu’nun içtiği ağrı kesicilere artık bağımlı hale geldiğini anlar ve İpek’ten yardım ister. İpek, Hekimoğlu’na o ağrı kesicileri bir hafta içmemesi karşılığında ona bir ay poliklinik yazmayacağını teklif eder. Hekimoğlu, elindeki ilaçları İpek’e verip teklifini kabul eder. Ağrıları artık dayanamayacak duruma gelir ama yinede iddiadan vazgeçmeyen Hekimoğlu, bacağındaki ağrıyı unutmak için parmağını kırmaya karar verir ve kırar.

Hastaneye 16 yaşında Hemolitik Anemi hastası olduğu tahmin edilen bir hasta gelir. Hekimoğlu, ağrılarıyla başa çıkmaya çalışırken bir taraftan da gencin hastalığını incelemeye alır. Hasta iyice kötüleşiyor ve karaciyeri iflas etme durumuna gelir. Hekimoğlu gencin bir kedisinin olduğunu ve yakın bir zaman önce kedinin öldüğünü öğrenir. Mehmet Ali ile Emre’ye, o kediyi gömüldüğü yeri bulup kedinin ölüsünü getirmelerini ister.

Bu sırada gence bir karaciyer bulunur ve nakil için ameliyata hazırlanır. Hekimoğlu kediyi otopsi yapar ve genci öldüren şeyin evde duvar arasında yaşayan, naftalin üreten böceklerin yol açtığını anlar. Genç soluk yoluyla naftalini almıştır ve naftalin yağ hücrelerine yerleşmiştir. Hekimoğlu, ameliyathaneye girip organ naklini durdurur.

Gencin babası oğlunun ameliyat olmasına engel olan Hekimoğlu’nun üzerine yürür ve onu yumruklamaya başlar. Hekimoğlu, adama oğlunun iyi bir beslenmeyle eski sağlığına kavuşacağının garantisini verir ve öylede olur.

Hekimoğlu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu’ndan Zeynep’i Şaşırtan Teklif Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler