Ana SayfaDizilerHercai 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Notu Bırakanın Harun Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Hercai 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Notu Bırakanın Harun Olduğunu Anlıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 32. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Elif’in gittiğini öğrenen Azat, onu almak için Aslanbeyler konağını basıyor ve Azize’den bunun hesabını soruyor. O sırada kavganın bitmeyeceğini anlayan Elif canına kıymaya çalışıyor. Ancak Azat, onu son anda kurtarır ve evine götürüyor. Miran, Reyyan’a sevgililer günü süprizi hazırlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Miran, cebinde bulduğu notu bırakanın Harun olduğunu anlıyor.

Cuma Dizileri 2020

Miran Notu Bırakanın Harun Olduğunu Anlıyor!

Hercai 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran ile Reyyan, İstanbul’da romantik bir gece yaşarken birilerinin onları takip ediyor. Reyyan’a hediyesini verecekken cebinde bir not bulan Miran deliye dönüyor. Notta, başlarına gelen felaketlerin nedenini öğrenmek istiyorsa annesinin sırdaşını bulması gerektiği yazıyor. Miran, dışarı çıktığında Harun’la karşılaşıyor ve kendilerini takip edenin onun olduğunu anlıyor.

İşte Hercai 33. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1228428140608970753

HERCAİ 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif, düğününü terk edip babaannesinin arabasına binip gidiyor. Azat, Elif’in kaçtığını öğrenir öğrenmez işin içinde başka şeyler olduğunu anlayıp karısını almak için soluğu Aslanbeyler konağında alıyor. Azat, Azize’nin karşısına çıkıyor ve karısını istiyor. Azize’nin onları konağından kovmasından sonra Azat, silahını havaya ateş edince Elif, balkona çıkıp canına kıymaya çalışıyor.

Herkes Elif’i oradan indirmeye çalışırken Azize’nin kılı kıpırdamıyor. Elif, kendisini ölürse bu kavganın biteceğini düşünüp balkondan adımını atarken Azat, onu belinden yakalayıp kurtarıyor. Miran’da bu olaydan sonra Azat’a karşı yelkenleri suya indiriyor. Azat. Elif’i alıp eve götürüyor. Nasuh, Elif’e neden gittiğini sorunca, Handan’ın kendisine Azize’nin Azat’ın hayatıyla tehdit ettiğini söyleyince gittiğini anlatıyor.

Bunun üzerine Cihan, Handan’dan bunun hesabını soruyor ve bir daha böyle bir şey yaparsa onu boşayacağını söylüyor. Azize ile Azat, arasında çekişmeli seçimde kimin kazanacağını Gönül’ün oyu belirleyecektir. Gönül’ün eline böyle bir fırsat geçince babaannesine kardeşinin kim olduğunu söylemesi karşılığında ona oy vereceğini söylüyor.

Azize’de, kardeşinin Fırat olduğunu söylüyor. Ancak Gönül, oyunu Azat’dan yana kullanıyor. Hazar, Reyyan’ın üzgün olduğunu görüp Miran’ı arıyor. Miran Reyyan’a bir süpriz hazırlayıp onu İstanbul’a götürüyor.

Hercai 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran’dan Reyyan’a Sevgililer Günü Süprizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler