Ana SayfaDizilerÖğretmen Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Öğretmen Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Öğretmen dizisi bir çok sevilen oyuncuyu bir araya getirdi. Yapımcılığını Med yapımın sahibi Fatih Aksoy’un üstleneceği dizinin, yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturuyor. Dizinin baş rollerini İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu ve Ceren Moray paylaşıyor. Merakla beklenen Öğretmen dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

 İlker Kaleli kimdir?

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Öğretmen Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Öğretmen dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Fox Tv ekranlarında final yapan Kadın dizisinin gününde yayınlanması planlanan Öğretmen dizisi, Japonya’da yayınlanan ve büyük ses getiren Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlandı. 22 ocakta çekimleri başlanan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

İşte Öğretmen dizisi ilk fragmanı…

https://youtu.be/q0F-UiJooUg

 

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN KONUSU!

Öğretmen dizisinde izleyenleri hem drama, hem aksiyon ve hemde gerilim dolu anlar bekliyor. İlker Kaleli, dizide bir lise öğretmenini canlandırıyor. Lisede okuyan 30 öğrenciden birinin intihar etmesiyle geriye 29 öğrenci kalır. İntihar eden genç kız ise, okulun en başarılı yüzücüsüdür ve uluslararası bir yarışmada derece alır. Sınıftaki diğer öğrenciler ise onu kıskanmaya başlar.

Başarılı öğrenciyi kıskanan diğer öğrenciler gerçek dışı bir video hazırlar ve onun doping alarak yarışmayı kazandığı iftirasını atar. Bu haber tüm ülkeye yayılınca genç kız bunalıma girer ve intihar ederek hayatına son verir. Sınıf ise bu olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder.

Ancak, okula iki yıl önce gelen resim öğretmeni bu intihar olayını araştırmaya başlar ve olayı çözmek için 29 öğrenciye okulun kapanmasına on gün kala rehin alır. İntihar olayı çözülmeden kimsenin mezun olamayacağını söyleyen Öğretmen, öğrencilerden gerçeği öğrenmeye çalışır. Daha sonraoOkulda bir patlama gerçekleşir ve işler iyice gizemli bir hal almaya başlar.

DİZİNİN YAYIN GÜNÜ İZLEYENLERİ ENDİŞELENDİRDİ!

Öğretmen dizisinin yayın tarihi netleşmedi ancak salı günleri yayınlanacağı kesin gözüyle bakılıyor. İzleyiciler sevilen oyuncu İlker Kaleli’yi tekrar bir televizyon dizisinde görecek olmanın heyecanını yaşıyor. Ancak dizinin salı günü yayınlanacak olması izleyicileri bu dizide reyting kurbanı olur mu? endişesi yaşattı.

Öğretmen Dizisinin Yayın Günü Ve Kanalı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler