Ana SayfaDizilerÖğretmen Dizisinin Yayın Günü Ve Kanalı Belli Oldu!

İlgili Postlar

Öğretmen Dizisinin Yayın Günü Ve Kanalı Belli Oldu!

Öğretmen Dizisi, ekranlarının sevilen oyuncularını bir araya getirdi. Yapımcılığını Med yapımın sahibi Fatih Aksoy’un üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturuyor. Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu ve Ceren Moray paylaşıyor. Merakla beklenen Öğretmen dizisinin yayın günü ve kanalı belli oldu. Detaylar haberimizde…

 İlker Kaleli kimdir?

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Öğretmen Dizisinin Yayın Günü Ve Kanalı Belli Oldu!

Öğretmen dizisi Japonya’da yayınlanan ve büyük ses getiren Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlanacak. Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin çekimlerine 22 ocakta başlandı. Kadın dizisinin 4 şubat salı günü final yapmasından sonra, dizinin salı günü yayınlanmasına karar verildiği öğrenildi. Öğretmen dizisinin yayın tarihi konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadı.

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN KONUSU!

Dizi hem drama, hem aksiyon ve hemde gerilim olan bir okul dizisi olacak. İlker Kaleli, dizide bir öğretmeni canlandırıyor. Lise sınıfa başlayan 30 öğrenciden birinin intihar etmesiyle sınıfta 29 kişi kalır. İntihar eden genç kız okulun en başarılı yüzücüsüdür ve uluslararası bir yarışmada derece alır ve sınıftaki diğer öğrenciler onu kıskanmaya başlar.

O öğrenciyi kıskanan diğer öğrenciler gerçek dışı bir video hazırlayıp onun doping alarak yarışmayı kazandığı iftirasını atarlar. Bu haber tüm ülkede yayılınca genç kız bunalıma girer ve hayatına son verir. Sınıf ise bu olaydan sonra hiç bir şey olmamış gibi hayatlarına devam eder.

Ancak okula iki yıl önce gelen resim öğretmeni bu intihar olayının gizemini çözmek için 29 öğrenciye okulun kapanmasına on gün kala onları rehin alır. Öğretmen, rehin aldığı öğrencilere, intihar olayının gizemini çözmeden kimsenin mezun olamayacağını söyler. Okulda bir patlama gerçekleşir ve işler iyice gizemli bir hal almaya başlar.

DİZİNİN YAYIN GÜNÜ İZLEYENLERİ ENDİŞELENDİRDİ!

Öğretmen dizisinin yayın tarihi netleşmedi ancak salı günleri yayınlanacağı kesinleşti. İzleyicileri İlker Kaleli’yi tekrar bir dizide görecek olmak heyecanlandırdı. Ancak dizinin salı günleri yayınlanacak olması biraz korkuttu. Çünkü dizi Ramo, Hekimoğlu, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin karşısında reyting yarışı verecek.

Ceren Moray Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler