Ana SayfaDizilerVuslat 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tahsin'in Kaçmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tahsin’in Kaçmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat 41 yeni bölümüyle 17 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, babasının Feride’nin annesini sevdiğini ve onun halasının katili olduğunu öğrenir. Feride’nin Yalçın’a verdiği silahı gizlice alıp gider. Aziz, Feride’nin babasının yanında olduğunu öğrenip ona bir şey olmasından endişelenir. Tahsin’de silahı Feride’nin elinden alıp ona doğrultur ve silah patlar. Tahsin’in kaçmaktan başka çaresi kalmıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Tahsin’in Kaçmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

Vuslat 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, Bülent’in karşısına çıkıp ondan hesap soruyor. Hatta onun usturasını hatıra olarak alıyor. Salih babanın arkasından gelen gizemli kişi onun kafasına vurup kaçıyor. Abdullah efendi ise bir mezar kazıyor. Fırat, mahallesinin başına gelenlerin hesabını almak istiyor. Feride ise ona engel olmaya çalışıyor. Tahsin, kaçmak için tekneye bindiği sırada silah patlıyor.

İşte Vuslat 41. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem Tahsin’i, ettiği tehditlerle şirketi ele geçirmeye ve şirkette söz sahibi olmayı başarır. Aziz ise, Salih ve Abdullah efendiyle derin bir yolculuğa çıkar. Tahsin, ailesini katlettiği Necmi ile görüşmeye gider. Görüşmeden sonra Necmi fenalaşır. Feride, bir gelinlik dikip halasının mezarına götürüp onu öldüren Tahsin Korkmazer’den intikamını almak için yemin eder.

Aziz’le bir araya gelen Feride, gelecekle ilgili hayaller kurar. Ama aklında ona söylemediği çok şey vardır. Sevdiği adamın annesine aşık olduğunu ve halasının katili olduğunu söyleyemez. Tahsin ise kaçacak delik arar. Feride, onu bulup halasını vurduğu silahla karşısına çıkar.

Aziz’in bunlardan sonradan haberi olur. Yalçın, ona odasından o cinayet silahını Feride’nin alındığını söyleyince ne yapacağını bilemez halde Feride’yi aramaya başlar. Ancak Feride’nin telefonuna ulaşamaz. Feride, Tahsin’in karşısına çıkıp, halasının ve annesinin intikamını alacağını söyler.

Tahsin, köşeye sıkıştığını anlar ve evden kaçmak için kasasını açmaya çalışır. Ancak telaştan şifreyi hatırlayamaz. Son anda hatırlayıp kasadaki tüm paraları çantasına doldurup kaçmaya hazırlanır. Ama Tahsin Karşısında Feride’yi bulur. Ona ‘Süheyla’ diye hitap ederek yutkunur.

 Vuslat 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Feride’yi Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler