Ana SayfaDizilerZemheri 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Ayaz Firuze Aşkı Hatıralarda Mı Kalacak?

İlgili Postlar

Zemheri 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Ayaz Firuze Aşkı Hatıralarda Mı Kalacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Zemheri 6. yeni bölümüyle 19 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ertan, Firuze’nin kim olduğunu anlamak için onunla Yaşar’ın evine gider. Aliye durumu çok iyi idare ediyor ancak Ertan, telefonuna gelen bir fotoğrafla Firuze’nin kim olduğunu anlar. Onu uçurumun kenarına götürür. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ayaz Firuze aşkı hatıralarda mı kalacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Ayaz Firuze Aşkı Hatıralarda Mı Kalacak?

Zemheri dizisinin 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayaz bir şiirle Firuze ile geçmişte yaşadıkları güzel günleri hatırlıyor. Firuze uçurumdan düşecek mi?

İşte Zemheri 6. bölüm 1. fragmanı…

ZEMHERİ 5. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Mehveç, Faruk’u odasına alır ve onun ailesi hakkında bilgi almaya çalışır. Sadece Firuze’nin mimarlıkta okuduğunu öğrenir. Tam fotoğrafına bakacakken Faruk, annesini polislerin götürdüğünü öğrenir. Aliye’nin temizliğe gittiği kadının 1000 doları çalındığı için şikayetçi olur. Kadın ifadesinde eve sadece Aliye ile oğlunun geldiğini söyler. Aliye, oğlu tutuklanmasın diye suçu kabul etmek zorunda kalır.

Firuze’yi de komşuları arayıp annesinin karakola götürüldüğünü öğrenir. Ayaz, onu arabasıyla bırakır. O akşam Firuze ile yemeğe çıkmaya hazırlanan Ertan, onu arayıp nerede olduğunu sorar. Oda yemeğe hazırlandığını söyleyince elbiseyi götürmediğini hatırlatır. Faruk, annesini kurtarmak için gidip tefeciden para alıyor ve boş senet imzalar.

Aliye, oğluna çaldığı paraları ne yaptığını sorduğunda ev sahibine verdiğini söyler. Berrak ile İclal, Ayaz’ların evine gider. Berrak, Ayaz’ın odasına onun Firuze’yle çekilmiş fotoğrafını göreceği sırada annesi ona engel olur. İclal, giderken onlara düğünde giyecekleri elbiseleri götürür. Ayaz, eve geldiğinde o elbiseleri görünce annesini de alıp İclal’in önüne atar. Ertan, sinirlenmiş gördüğü Ayaz’dan annesi adına özür diler.

Ancak o bu hatayı yapandan özür beklediğini söyleyip gider.Berrak, annesinin Ayaz’ın annesinden özür dilememesi üzerine eşyalarını toplayıp evi terk eder. Ayaz Berrak’ı alıp evine götürür. Onlar eve gitmeden İclal gidip Ayaz’ın annesinden özür diler. Ertan, Firuze’yi yemekte bekler gelmeyince gider. Sonradan restoranda giden Firuze’yi saatlerce bekleten Ertan, ondan intikamını alır.

Firuze, Ertan’la Yaşar’ın evine gideceklerini öğrenince panik olur. Ama Ertan ısrar eder. Aliye kapıyı açıp kızını görünce Finuze’nin söze girmesiyle durumu idare eder. Ertan, Firuze’nin Yaşar’ın kızı olmadığına tam inanmışken telefonuna gelen fotoğrafla emin olur ve onu alıp bir uçurumun kenarına götürür.

 Zemheri 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze’ye Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler