Ana SayfaDizilerZemheri 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze'ye Ne Olacak?

İlgili Postlar

Zemheri 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze’ye Ne Olacak?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Zemheri 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ertan, Firuze’nin Yaşar’ın kızı olduğundan şüpheleniyor ama emin olamıyor. Aliye, hırsızlıktan gözaltına alınıyor. Oğlunu korumak için paraları çaldığına dair ifade veriyor. Faruk, tefeciden para alıp boş senede imza atıyor. Ertan, Firuze’nin kim olduğunu anlamak için onunla Yaşar’ın evine gidiyor. Aliye durumu çok iyi idare ediyor ancak Ertan, telefonuna gelen bir fotoğrafla Firuze’nin kim olduğunu anlıyor. Onu uçurumun kenarına götürüyor ve itiyor. Firuze’ye ne olacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Firuze’ye Ne Olacak?

Zemheri dizisinin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehveç, Faruk’u odasına alır ve onun ailesi hakkında bilgi almaya çalışıyor. Sadece Firuze’nin mimarlıkta okuduğunu öğreniyor. Tam fotoğrafına bakacakken Faruk, annesini polislerin götürdüğünü öğreniyor. Aliye’nin temizliğe gittiği kadının 1000 doları çalındığı için şikayetçi olmuştur. Kadın ifadesinde eve sadece Aliye ile oğlunun geldiğini söylüyor. Aliye, oğlu tutuklanmasın diye suçu kabul etmek zorunda kalıyor.

ZEMHERİ 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuze’yi de komşuları arayıp annesinin karakola götürüldüğünü öğreniyor. Ayaz, onu arabasıyla bırakıyor. O akşam Firuze ile yemeğe çıkmaya hazırlanan Ertan, onu arayıp nerede olduğunu soruyor. Oda yemeğe hazırlandığını söyleyince elbiseyi götürmediğini hatırlatıyor. Faruk, annesini kurtarmak için gidip tefeciden para alıyor ve boş senet imzalıyor.

Aliye, oğluna çaldığı paraları ne yaptığını sorduğunda ev sahibine verdiğini söylüyor. Berrak ile İclal, Ayaz’ların evine gidiyor. Berrak, Ayaz’ın odasına onun Firuze’yle çekilmiş fotoğrafını göreceği sırada annesi ona engel oluyor. İclal, giderken onlara düğünde giyecekleri elbiseleri götürüyor. Ayaz, eve geldiğinde o elbiseleri görünce annesini de alıp İclal’in önüne atıyor. Ertan, sinirlenmiş gördüğü Ayaz’dan annesi adına özür diliyor.

Ancak o bu hatayı yapandan özür beklediğini söyleyip gidiyor.Berrak, annesinin Ayaz’ın annesinden özür dilememesi üzerine eşyalarını toplayıp evi terk ediyor. Ayaz Berrak’ı alıp evine götürüyor. Onlar eve gitmeden İclal gidip Ayaz’ın annesinden özür diliyor. Ertan, Firuze’yi yemekte bekliyor gelmeyince gidiyor. Sonradan restoranda giden Firuze’yi saatlerce bekleten Ertan, ondan intikamını alıyor.

Firuze, Ertan’la Yaşar’ın evine gideceklerini öğrenince panik oluyor. Ama Ertan ısrar ediyor. Aliye kapıyı açıp kızını görünce Finuze’nin söze girmesiyle durumu idare ediyor. Ertan, Firuze’nin Yaşar’ın kızı olmadığına tam inanmışken telefonuna gelen fotoğrafla emin oluyor ve onu alıp bir uçurumun kenarına götürüyor.

Zemheri 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ertan Hangi Duygusuna Teslim Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler