Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Akın'ın Peşine Düşüyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Akın’ın Peşine Düşüyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Sefirin Kızı 9. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nare, kendisine inanmayan Müge ile Gediz’e, Akın’ın kendisine tecavüz ettiği ve her şeyi itiraf ettiği videoyu seyrettirmek zorunda kalıyor. O sırada yanlarına gelen Sancar’da Nare’nin elinden telefonu alıp videoyu izliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Sancar, Akın’ın peşine düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Akın’ın Peşine Düşüyor!

Sefirin Kızı 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare, başlarına tüm gelenlerin sorumlusunun Akın olduğunu öğrenen Sancar’ın onu öldürüp hapse girmesinden korkmaya başlıyor ve krizler geçiriyor. Sancar ise Akın’ı bulmak için harekete geçiyor. Nare, Sancar’ı durdurabilecek mi?

İşte Sefirin Kızı 10. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Loki, eski sevgilisi Menekşe’nin, Sancar’la evlendiğini ve ondan bir kızı olduğunu zannediyor. Menekşe’yi hapishaneye yanına çağırıyor ve onu Sancar’la kızının canı üzerinden tehdit ediyor. Menekşe gözyaşları içerisinde abisinin, Sancar’dan para alıp kendisini onunla zorla evlendirdiğini ve o kızın iste kendi kızı değil Sancar’ın Nare’den olan kızı olduğunu söylüyor.

Nare, Müge’ye Akın’ın kendisine tecavüz ettiğini anlatıyor. Ancak Müge buna inanmıyor. Gediz’de Akın’ın ablasıyla sevgili olduğuna ihtimal vermiyor. Nare, elindeki videoyu onlara izletmek zorunda kalıyor. Videoda Akın’ın Nare’ye tecavüz etmeye çalıştığı onu Sancar’a yar etmeyeceğini söylemesini ve sonrasında Nare’nin onu bıçakladığını izleyen Gediz ile Müge çok kötü oluyor.

Hiçbir şeyden habersiz Sancar, Nare ile kızına bir ev ayarlamaya çalışıyor. Sancar’ın annesi ise oğlunun Nare’ye ev açamayacağını açarsa herkesin onun metresine ev açtığını konuşacağını söylüyor. O ise Nare’nin kızının annesi olduğunu ona asla dokunamayacağını ama ona dokunan içinde dünyayı yakacağını söylüyor.

Sancar, Nare’nin yanındaki Müge’yle Gediz’i görüyor ve onların kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Gediz’in halinden iyice şüphelenip Nare’nin elinden telefonunu alıyor ve o görüntüleri gözleriyle görüyor. Baştan beri yaşadıkları her şeyin Akın’ın tuzağı olduğunu, Nare’ye gerçekten tecavüz ettiğini anlıyor. Nare ise, Sancar’ın Akın’ı öldürüp hapse girmesinden korkmaya başlıyor.

Sefirin Kızı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Kendisini Müge’ye De İnandıramıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler