Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Kendisini Müge'ye De İnandıramıyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Kendisini Müge’ye De İnandıramıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Sefirin Kızı, merakla beklenen 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Halise, oğlunun Nare’ye ev açtığını öğrenince ona karşı çıkar. Sancar’a, herkesin Nare’yi metres tuttuğunu düşüneceğini söyleyince Sancar’dan büyük tepki alır. Nare Müge ile Gencer’e, Akın’ın videosunu izletirken onlara o videoyu Sancar’ın görmemesi gerektiğini söyler. O sırada gelen Sancar, videoyu Nare’nin elinden alıp izler. Dizinin yeni fragmanında Nare, kendisini Müge’ye de inandıramıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Kendisini Müge’ye De İnandıramıyor!

Sefirin Kızı 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gencer, Sancar’ın üzerine yürüyor. Sancar, yumruğu hak ettiğini düşünerek ses çıkartmıyor. Nare, Müge’ye Akın’ın nasıl biri olduğunu anlatıyor ancak inandıramıyor. Akın’a sırılsıklam aşık olan Müge, Akın’a güvenmeye tercih ediyor. Melek’in babasıyla konuşmaları ise yürekleri dağlıyor. Ona evli baba olduğu için istediklerini yapamadığını yüzüne vuruyor.

İşte Sefirin Kızı 9. bölüm 2. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Sancar, Nare’nin Melek’i de alıp gittiğini öğrendiğinde deliye döner. Onu yaralayan çok geç bulduğunu kızını alıp gitmesinden ziyade daha önceden de Nare’nin onu terk etmesidir. Sancar, kendisine değilde Gediz’e mektup bırakıp gitmesine daha da bozulur ve hıncını yıllardır sakladığı Nare’nin mektuplarından alır.

Gediz Sancar’a, Nare’nin sandıktaki paraları alıp gittiğini ve onların kızının nafakası olarak kabul etmesi gerektiği yazdığı notu ona verir. Aslında her yerde aranan Akın, paraları alıp bu notu Nare’nin yazını taklit ederek yazmıştır. Müge Akın’a o kadar aşık olmuştur ki onun gerçek yüzünü göremez hale gelmiştir. Hatta Müge, onun için hırsızlık bile yapmaya yeltenmiştir.

Sancar, Nare’yi bulur ve ona o nottaki yazının onun olmadığını anladığını söyler. Ardından onu Akın’ın köstebeği olmakla hatta onun sevgilisi olmakla suçlayınca Nare neye uğradığını şaşırır. Sözlerine devam eden Sancar, onun Müge’yi mi koruduğunu, Akın’ın sevgilisinin o mu olduğunu sorar. Konuşmaları duyan Gediz, Sancar’ın üzerine saldırıp onu yumruklar. İkilinin bir kez daha arası bozulur.

Sefirin Kızı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Videoyu İzledikten Sonra Akın’a Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler