Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Nehir'i Eve Götürüyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Nehir’i Eve Götürüyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 3. sezon 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cumali, Yamaç’ın ölmediğini öğrenince onu sevinçten bir güzel pataklar. Koçovalıların mücadeleden vazgeçmediğini anlayan Çağatay, yeni planlar yapmaya başlar. Yamaç, kendisini defalarca kez arayan Nehir’in karşısına çıkar ve ona bu kadar önemli olan şeyin ne olduğunu sorar. Nehir ise hamile olduğunu söyler. Dizinin yeni fragmanında Yamaç, Nehir’i alıp eve götürüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Nehir’i Eve Götürüyor!

Çkur 3. sezon 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Koçovalı kardeşlerin peşini kiralık katiller bırakmıyor. Mahsun, annesinin karşısına çıkıp af diliyor. Yamaç, annesine Nehir’i götürüyor ve onun bundan sonra o evde kalacağını söylüyor. Bu durumu öğrenen Efsun ne yapacak?

İşte Çukur 3. sezon 21. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Vartolu’ya bir not bırakıp oraları terk etmeye karar verir. Mahalledeki berbere son kez tıraş olmak için giren Yamaç, orada saldırıya uğrar ama saldırganın elinden kurtulmayı başarır. Çağatay, tüm yer altı dünyasını harekete geçirir ve Yamaç’ın başını getirene büyük para ödülü koyar. Vartolu, Yamaç’ın başına para konulduğunu öğrenip kardeşini korumak için harekete geçer.

Yaralı olan Mahsun, kendisine gelirken annesini sayıklar. Baytar, Mahsun’un annesiyle konuşup oğlunun onu sayıkladığını söyler ancak o oğluyla babasının öldürdüğü için görüşmek istemez. Vartolu, kardeşini oradan uzaklaştırmaya çalışırken peşlerine silahlı adamlar takılır. Yamaç’ın başına 5 milyon para ödülü koyan Çağatay’ın adamları onları ormanda kıstırır.

Yamaç karnından yaralanır. Efsun yine Yamaç’ın yardımına koşar ve onu alıp evine götürüp yarasını pansuman eder. O sırada kapı çalınır ve Efsun Yamaç’ı banyoya saklar. Efsun’un evine gelen Çağatay, oradaki ilaçları ve yara bezlerini görür. Şüphelenip banyoya gitmek istediğini söyler.

Efsun, Yamaç’ın yakalanacağından çok korkar. Çağatay banyoya girdiğinde pencerenin açık orada da kimsenin olmadığını görür. Dışarıda silahların patladığını duyan Efsun, Yamaç’a bir şey olduğundan endişelenir ama belli etmemeye çalışır. Bu arada televizyonun her kanalında Çukur’da uyuşturucu ticareti yapıldığı haberleri gösterilir.

Hatta mahallenin her köşesinde polis devriyeleri gezer. Koçovalıların evine gelen polis evdekileri tutuklar. Hepsinin ifadesi alınır ve serbest bırakılır Damla hariç. Karaca, olanları duyup evine gitmek ister ancak Azer, ondan ayrı kalamayacağını anlayıp ondan kalmasını ister. Efsun, silah seslerini duyunca Yamaç’ın öldüğünü düşünür. Ama Yamaç’ın kardeşleri Çağatay’ın adamlarına karşı savaşıp onu kurtarır.

Çukur 3. Sezon 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir’in Haberi Yamaç’ı Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler