Ana SayfaDizilerZümrütüanka 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat'ın Masum Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

İlgili Postlar

Zümrütüanka 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat’ın Masum Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Zümrütüanka 4. yeni bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Abbas, Zümrüt’ün hisselerini Serhat’a devretmesiyle şirkette hiçbir söz hakkı kalmıyor. Bunu hazmedemeyen Abbas yeni çareler ararken Ülfet’in kapısını çalıyor ve işine çok yarayacak şeyler ele geçiriyor. Bulunan cesedi vuran silah Serhat’ın arabasında bulunuyor ve suç onun üstüne kalıyor. Serhat’ın masum olduğu ortaya çıkacak mı?

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat’ın Masum Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

Zümrütüanka 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Abbas, Zümrüt’e kanını akıttığını, canını acıttığını, kendisinde onun canını acıtıp kanını akıtacağını söylüyor. Azimet, Zümrüt’ü evde istemiyor. Onu aşağılamak için elinden geleni yapıyor. Nevbahar ise çocuklarını alıp evi terk ediyor.

ZÜMRÜTÜANKA 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zümrüt, Abbas’ın odasına gelip kendisine tehditler savurduğunu ve kendisinin de ona bıçak çektiğinden bahsetmiyor. Ama Abbas, kendisine bu yapılanların hesabını sormak için yeni kumpaslar peşine düşüyor. Meliha, ablasının eşyaları arasında onun Serhat’tan aldığı mektupları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını buluyor.

Annesine mektupları ve fotoğrafları gösteren Meliha, onların bir hazine olduğunu anlayıp sevinçten havalara uçuyor. Öte yandan Ülfet, Rüstem’i kendisinden uzaklaştırmaya devam ediyor. Ancak onun hal ve hareketlerinden giyinip kuşanıp bir yerlere gitmelerinden şüpheleniyor ve gömleğinde bir ruj lekesi buluyor.

Ülfet, Rüstem’i takip ediyor ve onu bir kadının evine girerken görüyor. Abbas, Ülfet’in elindeki mektup ve resimleri belli bir para karşılığında alıyor. Paradan başka bir şey düşünmeyen Ülfet, hiç düşünmeden elindeki resim ve mektupları Abbas’a veriyor. Şirkette gelen kurul toplantısı oluyor. Abbas, şirkete gittiğinde tek söz hakkının Serhat’a geçtiğini ve kendisinin şirkette hiç söz hakkı kalmadığını anlıyor.

Oraya eli boş gitmeyen Abbas, elindekileri Serhat’a verip onu tehdit ediyor. Serhat’ın tartıştığı adamı öldürten Abbas, cesedi şehir çöplüğüne attırıyor.Adamın vurulduğu silahı da Serhat’ın arabasının torpidosuna koyduruyor. Polislere isimsiz bir ihbar geliyor. Serhat’a fabrikada süpriz bir doğum günü hazırlayan Zümrüt, işçilerle birlikte onun karşısına çıkıp doğum gününü kutluyor. O sırada Abbas, geliyor ve yeğeninin doğum gününü kutluyor. Daha sonra gelen polisler Serhat’ı adam öldürmekten göz altına alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler