Ana SayfaDizilerRamo 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Anlaşmayı Bozuyor!

İlgili Postlar

Ramo 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Anlaşmayı Bozuyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizilerinden Ramo 6. yeni bölümüyle 18 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sibel’in intikamı aşkına galip geliyor ve Ramo’yu bıçakla yaralıyor. Ramo ailesinden birilerini daha kaybediyor. Ramo, anlaşmayı bozuyor ancak karşı tarafın henüz haberi yoktur. Bu duruma en çok Boz seviniyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo Anlaşmayı Bozuyor!

Ramo 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo ve ailesi cenazelerini kaldırıyor. Sibel’in evine döndüğü görünüyor. Neco, ablasının Ramo’ya aşık olduğunu anlıyor. Art arda mahalleye ve ailesine yapılan saldırılardan sonra Ramo anlaşmayı bozuyor. Boz Fatoş’a kavuşacak mı?

İşte Ramo 6. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 5. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, abisine kurulan tuzağı öğrenip onu kurtarmak için harekete geçer. Evdekiler Hasan’ın hayatından endişelenmeye başladıkları sırada Ramo, abisiyle birlikte eve döner. Ortadan kaybolan Boz’u herkes aramaya başlar. Hatta onun öldürülüp bir kenara atıldığını düşünülür. Yavuz Boz’u, kanalın kıyısında yaralı bir şekilde buluyor ve onu tedavi ettirir.

Fidan, Yavuz’la yemeğe çıktığında onun çantasında Ramo ile ilgili bir dosya görür ve aklı orada kalır. Otelden bir adam ayarlayıp Yavuz’un odasının anahtarını alıp gizlice odaya girer. Odadan çıkacağı sırada Yavuz’un adamlarını görünce odayı kilitleyip Ramo’dan kendisini kurtarması için yardım ister. Ramo, halasını gelip oradan çıkartır ve onu Yavuz’dan uzak durması için bir kez daha uyarır.

Fidan, Yavuz’dan özür dilemek için onunla buluşur. Yavuz, Fidan’a görüşmek istemesinin sadece özür olamayacağını söyleyip onun elini tutup öper. Ramo, Boz’u Yavuz’un kurtardığını öğrenir. Boz mahalleye geri döner ama bu sırada Fatoş ile Neco’nun nikahlandığını öğrenip kahrolur.

Evlerinin önünde Fatoş’un yanında Neco’yu görünce onu öldürmeyi düşünür. Fatoş, Boz’un yaşadığını öğrenir. Neco ise bu duruma çok bozulur. Halef’e gidip ondan hesap sorar. Sibel ise gizli tüneli bulup ailesine haber verir. Süleyman, Cengiz’in hapisten kaçırılmasında geliniyle Neco’nun parmağı olduğunu anlar.

Ama bir planı vardır. Cengiz’i adamlarıyla birlikte Ramo’nun gizli geçidinden eve gönderir. Adamlarına da Ramo’nun işini bitirdikten sonra Cengiz’i öldürmelerini emreder. Sibel, kapıda bekleyen Cengiz’i arayıp içeri girmemelerini ister. Ramo’nun yanına yaklaşan Sibel, onu bıçaklar.

Ramo 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Ailesinden Birini Daha Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler