Ana SayfaDizilerMucize Doktor 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'ye Bir Kez Daha...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Bir Kez Daha Hayran Oluyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor 23. yeni bölümüyle 20 şubat perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Adil hocayı arayıp ona artık Nazlı’ya bazı şeyleri asla veremeyeceğini kabullendiğini söyler. Beliz Ferman’a büyük bir süpriz hazırlar ve Ali’den yardım ister. Ali, çok önemli bir şey olduğunu söyleyip onu süprizin olacağı yere götürür. Ferman kendisine hazırlanan süprizi görünce çok şaşırır. Dizinin yeni fragmanında Nazlı, Ali’ye bir kez daha hayran oluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nazlı Ali’ye Bir Kez Daha Hayran Oluyor!

Mucize Doktor 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferman hocanın doğum gününe hediye almak için Nazlı ile Ali, büyük bir mağazaya gidiyor. Mağazada kargaşa çıkınca Ali, panik oluyor. Hastaneye gelen ayağı kırık hasta kendisine narkoz kullanmadan müdahale edilmesini istiyor. Bir birine büyük bir aşkla dans eden iki hasta genci gören Ali, sevginin çok güzel bir şey olduğunu ve emek istediğini söylüyor. Onun bu sözlerinden Nazlı çok etkileniyor.

İşte Mucize Doktor 23. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferman, eski sağlığına kavuşur ve bu haber başta Beliz olmak üzere herkesi çok mutlu eder. Nazlı ile Ali, arkadaş olarak kalmaya karar verir. Ali’yi düşünceli gören Ferman, ona neler olduğunu sorar. Oda birinden hoşlandığını itiraf eder. Ali, Ferman’a birisinden hoşlanıp ama ondan nasıl hoşlanmıyormuş gibi davranması gerektiğini sorar.

Ferman, Ali’nin Nazlı’dan hoşlandığını öğrendikten sonra çok şaşırır. Nazlı, Ferman hocaya yaptığı aşk itirafından sonra kafa karışıklığı yaşar. Ferman Ali’ye flört sanatı hakkında ona tiyolar verir. Ona keyfinin yerindeymiş gibi rahat davranması gerektiğini anlatır. Ali’de aynen öyle davranıyor ancak daha çok dikkat çeker.

Demir’in kanser hastası babası hastaneye yatar. Ancak beklenmedik komplikasyonlar ameliyatı imkansız kılar. Kıvılcım, emriyo nakli yaptırır ve hamile kaldığını Tanju’ya açıklar. Nazlı, Ali’yi bu davranışlarından dolayı onu uyarmak zorunda kalır. Ali, hiç bir şeyden zevk almamaya başlar.

Aynada kendisini beğenmez hatta en çok sevdiği tostun bile tadını alamaz. Ali’nin kendisini sevmemek için çaba sarf ettiğini gören Nazlı, ona aşk itirafında bulunur ve sarılır. Beklenmedik bir şey olur ve Ali Nazlı’ya yapamayacağını söyler. Bu durum karşısında Nazlı donup kalır.

Mucize Doktor 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman’a Büyük Bir Süpriz Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler