Ana SayfaDizilerZemheri 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı! Faruk Aliye'ye Yeni Bir Şok Yaşatıyor!

İlgili Postlar

Zemheri 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı! Faruk Aliye’ye Yeni Bir Şok Yaşatıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizilerinden Zemheri 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze’nin kim olduğunu öğrenen Ertan onu uçurumdan itip geri tutuyor. Berrak’ın Ayaz’a karşı oynadığı oyunu annesi anlıyor ve bozuyor. Ayaz ise kendisinin düştüğü duruma Firuze’nin düşmesini istemiyor ve onu Ertan’dan korumak için harekete geçiyor. Dizinin yeni fragmanında Faruk, Aliye’ye yeni bir şok yaşatıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Faruk Aliye’ye Yeni Bir Şok Yaşatıyor!

Zemheri 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayaz, Firuze’yle bir kez daha yüzleşiyor. Firuze, Ayaz’a sarılıyor. Ayaz’ın yüzündeki gülümsemeyi gören Berrak, kendisini ve düğünlerini düşündüğünü zannediyor. Faruk ise hamile olduğunu söyleyen Sevda’yı eve getiriyor. Aliye ise onu evde istemiyor. Firuze, Elvan’ı çok kötü bir halde görüyor. Elvan’ın başına ne geldi?

İşte Zemheri 6. bölüm 3. fragmanı….

ZEMHERİ 5. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Firuze’yi, komşuları arayıp annesinin karakola götürüldüğünü öğrenir. Ayaz, onu arabasıyla bırakır. O akşam Firuze ile yemeğe çıkmaya hazırlanan Ertan, onu arayıp nerede olduğunu sorar. Oda yemeğe hazırlandığını söyleyince elbiseyi götürmediğini hatırlatır. Faruk, annesini kurtarmak için gidip tefeciden para alıyor ve boş senet imzalar.

Aliye, oğluna çaldığı paraları ne yaptığını sorduğunda ev sahibine verdiğini söyler. Berrak ile İclal, Ayaz’ların evine gider. Berrak, Ayaz’ın odasına onun Firuze’yle çekilmiş fotoğrafını göreceği sırada annesi ona engel olur. İclal, giderken onlara düğünde giyecekleri elbiseleri götürür. Ayaz, eve geldiğinde o elbiseleri görünce annesini de alıp İclal’in önüne atar. Ertan, sinirlenmiş gördüğü Ayaz’dan annesi adına özür diler.

Ancak o bu hatayı yapandan özür beklediğini söyleyip gider.Berrak, annesinin Ayaz’ın annesinden özür dilememesi üzerine eşyalarını toplayıp evi terk eder. Ayaz Berrak’ı alıp evine götürür. Onlar eve gitmeden İclal gidip Ayaz’ın annesinden özür diler. Ertan, Firuze’yi yemekte bekler gelmeyince gider. Sonradan restoranda giden Firuze’yi saatlerce bekleten Ertan, ondan intikamını alır.

Firuze, Ertan’la Yaşar’ın evine gideceklerini öğrenince panik olur. Ama Ertan ısrar eder. Aliye kapıyı açıp kızını görünce Firuze’nin söze girmesiyle durumu idare eder. Ertan, Firuze’nin Yaşar’ın kızı olmadığına tam inanmışken telefonuna gelen fotoğrafla emin olur ve onu alıp bir uçurumun kenarına götürür.

Zemheri 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayaz Firuze’yi Yalnız Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler