Ana SayfaDizilerBabil 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan'ın Şantajdan Başka Çaresi Kalmıyor!

İlgili Postlar

Babil 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan’ın Şantajdan Başka Çaresi Kalmıyor!

Star Tv’nin yeni reyting rekortmeni dizisi Babil 6. yeni bölümüyle 21 şubat cuma günü ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde; İrfan, çocuğunu ameliyat ettirmek için Süleyman’ın elini öpmek zorunda kalır. Paraları alıp gitmeyi planlayan İrfan, hava alanında polisler tarafından yakalanır. Süleyman’ın aramasıyla birinin kendisini geri dönmeyeceğini ispiyonladığını anlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında İrfan’ın, elindeki görüntülerle Hakan’ı şantaj etmekten başka çaresi kalmıyor.

Cuma Dizileri 2020

İrfan’ın Şantajdan Başka Çaresi Kalmıyor!

Babil 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Süleyman, adamlarına İrfan’ı yaka paça getirtiyor ve ona oğlu ölürse kendi yüzünden değil onun yüzünden öleceğini söylüyor. İrfan, kendisini kimin ihbar ettiğini konuşmak için Egemen’i arıyor. Ayşe’den şüphelenen İrfan, ona kendisini ihbar etmek için Süleyman’dan kaç lira aldığını soruyor. İrfan Hakan’a, elindeki görüntüleri gösterip ondan iki saat içerisinde istediği parayı getirmesini istiyor.

işte Babil 6. bölüm 1. fragmanı….

BABİL 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Eda, İrfan’a bir şey olmadığını öğrendikten sonra rahatlıyor ama kocasının İlay’ı kurtardığını öğrenince yine kıskançlık krizlerine girer. İrfan, ifade vermek için emniyete gider. Bir taraftan da ne iş yaptığının öğrenilmesin diye büyük çaba sarf eder. İrfan, Ayşe’ye üç aylık maaşını vererek onun işine son verir. Ama Ayşe, tazminatı kabul etmez ve kendisini İlay hanımın işe aldığını o söylerse işten çıkabileceğini söyler.

Süleyman, teşekkür etmek için İrfan ile eşini yemeğe davet eder. Yemekte Eda, İlay’a laf dokundurmaya başlayınca İrfan, onu kenara çekip adamın mafya olduğunu böyle devam ederse Süleyman’ın kendisini öldüreceğini söyler. Deniz’in durumu kötüye gidince Eda, gidip İlay’la konuşur ve ona oğlunun ameliyat parasını verirse İrfan kimi seçerse onunla gideceğini söyler.

İlay, konuyu Süleyman’a açar. Babil madenciliğin işleri Süleyman’ın tanıştırdığı adamlar sayesinde çok iyi gider. İrfan, yatırımcılardan aldığı paralardan Süleyman’a olan borcunun ikinci taksitini hazırlayıp ona götürür. Borcunu vereceğini ama o parayla öncelikle oğlunu ameliyat ettirmesine izin vermesini ister.

Süleyman ise İrfan’a elini uzatıp öperse o yardımı yapacağını söyler. İrfan, babasından başka kimsenin elini öpmediğini söylese de Deniz’in hayatı için onun elini öper. İrfan, Egemen’e geri dönmemek üzere gideceğini söyler. Egemen İrfan’a sahte pasaport hazırlatır. İrfan’ı hava alanında Eda’yla birlikte yakalanır. Bu arada Ayşe’nin komiser olduğu anlaşılır.

Babil 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İrfan’ı Süleyman’a İspiyonlayan Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler