Ana SayfaDizilerMucize Doktor 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman'a Büyük Bir Süpriz Geliyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferman’a Büyük Bir Süpriz Geliyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor 22. yeni bölümüyle dün akşam erkana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazlı ile Ali, arkadaş olarak kalmaya karar veriyorlar. Ali, bunu nasıl yapabilmesi konusunda Ferman’dan yardım istiyor. Ferman Ali’ye, rahat davranması gerektiğini söylüyor. Ali’nin umursamaz tavırları daha da dikkat çekiyor. Nazlı, aşk itirafında bulunuyor ama bu sefer Ali, ona yapamayacağını söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ferman’a, Beliz’den büyük bir süpriz geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferman’a Büyük Bir Süpriz Geliyor!

Mucize Doktor 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Adil hocayı arayıp ona artık Nazlı’ya bazı şeyleri asla veremeyeceğini kabullendiğini söylüyor. Beliz Ferman’a büyük bir süpriz hazırlıyor ve ali’den yardım istiyor. Ali, çok önemli bir şey olduğunu söyleyip onu süprizin olacağı yere götürüyor. Ferman kendisine hazırlanan süprizi görünce çok şaşırıyor.

İşte Mucize Doktor 23. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferman, eski sağlığına kavuşuyor ve bu haber başta Beliz olmak üzere herkesi çok mutlu ediyor. Nazlı ile Ali, arkadaş olarak kalmaya karar veriyor. Ali’yi düşünceli gören Ferman, ona neler olduğunu soruyor. Oda birinden hoşlandığını itiraf ediyor. Ali, Ferman’a birisinden hoşlanıp ama ondan nasıl hoşlanmıyormuş gibi davranması gerektiğini soruyor.

Ferman, Ali’nin Nazlı’dan hoşlandığını öğrendikten sonra çok şaşırıyor. Nazlı, Ferman hocaya yaptığı aşk itirafından sonra kafa karışıklığı yaşıyor. Ferman Ali’ye flört sanatı hakkında ona tiyolar veriyor. Ona keyfinin yerindeymiş gibi rahat davranması gerektiğini anlatıyor. Ali’de aynen öyle davranıyor ancak daha çok dikkat çekiyor.

Demir’in kanser hastası babası hastaneye yatıyor. Ancak beklenmedik komplikasyonlar ameliyatı imkansız kılıyor. Kıvılcım, emriyo nakli yapıyor ve hamile kaldığını Tanju’ya açıklıyor. Nazlı, Ali’yi bu davranışlarından dolayı onu uyarmak zorunda kalıyor. Ali, hiç bir şeyden zevk almamaya başlıyor.

Aynada kendisini beğenmiyor hatta en çok sevdiği tostun bile tadını alamıyor. Ali’nin kendisini sevmemek için çaba sarf ettiğini gören Nazlı, ona aşk itirafında bulunuyor ve sarılıyor. Beklenmedik bir şey oluyor ve Ali Nazlı’ya yapamayacağını söylüyor. Bu durum karşısında Nazlı donup kalıyor.

Mucize Doktor 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nazlı’dan Ali’ye Büyük Aşk İtirafı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler