Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha'ya Ne Olacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha’ya Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi merakla beklenen 57. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Fekeli, Çukurova’ya gelen bir takım insanların konuşmalarına şahit oluyor. Yılmaz ile Demir, güçlerini birleştirip ortak hareket etmeye karar veriyor. Onların ortak olacağını öğrenen Müjgan’ın bu durum hoşuna gitmiyor. Hünkar ile Demir, ellerine gelen videonun içinde ne olduğunu bilmeden yeni aldıkları cihazı açıyor. Yılmaz’la Züleyha’yı birlikte gören Demir şok oluyor. Züleyha’ya ne olacak?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’ya Ne Olacak?

Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir, Züleyha’yı alıp ormana götürüyor ve kafasına silahı dayıyor. Yılmaz ise Müjgan’ı tanıdığı güne lanet okuyor. Evdekiler Züleyha’ya ne olacağını düşünürken Yılmaz’da Demir’e engel olmak için peşlerinden gidiyor. O sırada bir silah sesi duyuluyor. Züleyha yere yığılırken Demir ise ellerindeki kana bakarak göz yaşı döküyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 58. bölüm 1. fragmanı…..

https://twitter.com/i/status/1233139491201855488

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 57. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, çocuklarının videolarını çekmek için Almanya’dan kamera sipariş veriyor. Eline gelen kasetin içinde ne olduğunu bilmeden. Bu arada Fekeli, yemek yemeye gittiği yerde iki kişinin konuşmalarına şahit olup onları daha iyi duymak için garsona sipariş verirken ağır duymuş gibi yapıyor ve onların satışı yapılacak yağ fabrikasını alıp yapacakları üç kağıtçılığı duyuyor.

Hünkar’a olanları anlatıp çocukların memleketleri için güçlerini birleştirmeleri gerektiğini söylüyor. Yılmaz ile Demir, yağ fabrikasının o insanların eline geçmemesi için güçlerini birleştirip ortak olmaya karar veriyor. Bu arada Fekeli, Hünkar’ı arayıp Gülten’i Çetin’e kimden isteyeceklerini soruyor. Hünkar’da, kendilerinden istemeleri gerektiğini söylüyor. Ortaklık olayından sonra birde Çetin’e Gülten’i istemek için Yamanlara gidileceğini öğrenen yine evde olay çıkarıyor.

Fekeli’nin yanında Müjgan Yılmaz’a, ağır itamlarda bulunuyor. Behice bile artık Müjgan’ın gereksiz çıkardığı olaylardan dolayı yeğeninin artık tedavi olması gerektiğini düşünmeye başlıyor. Züleyha, Demir’in kızıyla Adnan’dan daha çok ilgilenmesinden çok rahatsız oluyor. Şermin, Züleyha ile konuşmaya geldiğinde Naciye’de oraya geliyor ve ikili birbirine giriyor.

Naciye, Çukurova’ya Züleyha ile ilgili dedikoduyu Şermin’in yaydığını söylüyor. Bu arada Demir. yeni aldığı cihazı ayarlayıp gelen kaseti açıyor. Video başladığında önce kapatmak istiyor ama sonra Züleyha ile Yılmaz’ı görünce beyninden vurulmuşa dönüyor.

Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha’yı Yakayım Derken!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler