Ana SayfaDizilerRamo 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'Ben Babamın Oğluyum Kimseye Boyun Eğmem'!

İlgili Postlar

Ramo 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Ben Babamın Oğluyum Kimseye Boyun Eğmem’!

Ramo 8. yeni bölümüyle 3 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ramo, anlaşmayı bozar. Ama zaman kazanmak için Fatoş’u gönderip, Sibel’i eve getirir. Hem, Ramo’yu bıçaklayan, hemde gizli geçidi Cengiz’e söyleyen ve ailede üç kişinin ölmesine sebep olan Sibel’i kimse evde görmek istemez. Ramo, herkesi sakinleştirip onun karısı olduğunu söyler. Süleyman’ı köşeye sıkıştıran Ramo, ona, ‘Ben babamın oğluyum kimseye boyun eğmem’ deyip silahını ateşler.

Salı Dizileri 2020

‘Ben Babamın Oğluyum Kimseye Boyun Eğmem’!

Ramo 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Neco ile annesi, Fatoş’u da alıp kaçar. Fatoş onlara, nereye giderlerse gitsinler onları bekleyen sondan kaçamayacaklarını söyler. Ramo, bir daha göremeyeceği Sibel ile vedalaşır. Sibel’i göndermek için hazırlanır ancak Fatoş ortada yoktur. Yavuz, artık savaşın başladığını ve son kurşun atılana kadar bu savaşın bitmeyeceğini söylüyor. Elif’in de hayatı tehlikeye giriyor.

İşte Ramo 8. bölüm 1. fragmanı….

 

RAMO 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo’nun isteğiyle Fatoş Neco’nun yanına gider. Sibel ise, Ramo’nun evine gelir. Onu evin önünde gören  ahali onun üzerine yürür. Ramo, gelip onun kendisinin karısı olduğunu ve onunla bir hesabı olan karşısında kendisini bulacağını söyler. Sibel’i, elinden tutup içeri alan Ramo, onu öper ve arada yaşanan bunca şey olduktan sonra onunla artık bir geleceklerinin olmadığını, artık birlikte olmaları için hiçbir umut olmadığını söyler.

Cavidan’da, Sibel’in karşısına çıkıp ona hakaret eder. Sibel ise, Ramo’nun onun yanına gitmediğini yüzüne vurur. Süleyman, Neco’ya zorla bir adam vurdurmaya çalışır. Yaşadıkları şokun içinden çıkamayan Neco, eve perişan halde gelip Fatoş’un dizine yatıp ağlar. Bu arada Halef, pavyonda korumalık yapmaya devam eder.

Neco, Fatoş’un odasına girip onu istediğini söyler. Fatoş ona silah çeker. Neco, Fatoş’un ona ateş edeceğine inanmadığını söyleyince kurşunu yer. Sesleri duyan annesi odaya gelir. Neslihan, adamlarına Fatoş’u bodruma kilitlemelerini söyler. Boz, Fatoş’u telefonla arayıp ulaşamayınca telaşlanır.

Süleyman, Halef ile konuşmaya gittiğinde tuzağa düştüğünü anlayıp kaçmaya başlar. Ramo, pavyonu basar. Hasan ile Elif, Fatoş’u kurtarmak için eve gider. Ancak onunla görüştürülmeyince bir şeyler olduğunu anlayıp silahlarını çekip içeri girerler. Ancak Fatoş’u kilitlediği yerde bulamazlar.

Öte yandan Süleyman, düştüğü tuzaktan kurtulduğunu zannedip derin bir nefes alır. Ancak arkasını döndüğünde karşısında Ramo’yu görür. Ramo, silahını Süleyman’a doğrultur.

 Ramo 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Süleyman’ı Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler