Ana SayfaDizilerBabil 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Egemen İrfan'ın Tekrar Güvenini Kazanabilecek Mi?

İlgili Postlar

Babil 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Egemen İrfan’ın Tekrar Güvenini Kazanabilecek Mi?

Babil dizisi 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İrfan, Egemen’in kendisini ihbar ettiğini anlar ve karşısına çıkıp ona, bundan sonra onun gibi bir kardeşi olmadığını söyler. İlay, böyle bir kavgadan sonra ikisinin nasıl bir araya geleceğini düşünmeye başlar. Süleyman ise onların kavgasıyla ilgilenmez. Sadece alacağıyla ilgilenir. İrfan, Süleyman’a vereceği 2 milyonu nereden bulacağını düşünmeye başlarken Hakan, markajına Deniz’i alır. Dizinin yeni fragmanında Egemen, İrfan’ın güvenini tekrar kazanabilecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Egemen İrfan’ın Tekrar Güvenini Kazanabilecek Mi?

Babil 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İrfan, parayı bulup oğlunu ameliyat ettirebileceği için çok mutludur. Şimdi Deniz’i ameliyata hazırlamak kalır. Deniz, saçının kesileceğini duyunca önce istemez. Ama babasının da sakallarını kesmesiyle razı olur. Süleyman, İrfan’ın oğlunun hayatıyla adeta pazarlık yapar ve 3 gün içerisinde 2 milyonunu istediğini söyler. Egemen ise o parayı bulup tekrar İrfan’ın güvenini kazanmak için kolları sıvar.

İşte Babil 7. bölüm 2. fragmanı…

BABİL 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Süleyman’ın adamları tarafından İrfan, hava alanından yaka paça getirilir. İrfan’ı Egemen, Süleyman’a ihbar eder. Süleyman onu ele vermez. Ama İrfan’ın gözünün önünde Egemen’in eline bıçağını batırır. İrfan, hiç Egemen’den şüphelenmez. Süleyman, Babil ofisinin yakınındaki villaya İrfan ve ailesini yerleştirip, kapıya da adamlarını koyup onların izinsiz dışarı çıkmalarını yasaklar.

İrfan, ofise gidip Ayşe’yi Süleyman’dan para alıp kendisini ihbar etmekle suçlar. Ayşe, işten çıkıp gitmek istiyor ama emniyet Süleyman’ın elindeki silahları ele geçirmeden oradan ayrılmamasını ister. Hakan’la görüşen Ayşe, ondan kendisini şirketteki işine tekrar girdirmesini ister. Ama Süleyman, kabul etmez, Kutret’in adamının bulunması ve konuşması an meselesidir.

İlay, Egemen’in İrfan’a yaptıklarını öğrenince ondan hesap sormaya gider. Egemen, onların çocuğu ameliyat ettirmek için gidemediğini, ama doktoru getirebileceğini ve bu iyiliği İrfan’a o yapıyormuş gibi görünmesini teklif eder. İlay, İrfan’ın yanına gidip oğlunu ameliyat ettirmek için doktoru Türkiye’ye getirebileceğini söyler. İrfan, çok sevinir ve ikili Deniz’i de yanlarına alıp doktorun annesiyle görüşmeye gider.

İrfan, kasadaki paraya güvenip içi rahatlar. Ancak İlay ile İrfan, görüşmeye gittiklerinde iki müşteri gelip paralarını çeker. İrfan, ofise gelip kasadaki paraları göremeyince beyninden vurulmuşa döner. İrfan, parayı Hakan’ı şantaj yaparak bulmaya çalışır. Hakan, dedesinin deposundan paraları alıp, annesinin tuttuğu adamı öldürüyor ve paraları İrfan’a verir.

Ayşe, İlay’ın telefon kayıtlarından onun Süleyman’ı polise ihbar ettiğini öğrenir. İrfan, kendisini ihbar edenin Egemen olduğunu anlar. Polisler ise İlay’ın kapısına gelip onun Süleyman’ı neden ihbar ettiğini sorar.

Babil 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İrfan Egemen’le Yollarını Ayırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler