Ana SayfaDizilerZemheri 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Firuze'nin Evlendiğini Öğrenince Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Zemheri 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Firuze’nin Evlendiğini Öğrenince Şok Oluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Zemheri 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Elvan, kendisine saldıran Yasin’i öldürüyor. Ertan, Firuze’ye kendisiyle evlenmesi karşılığında hem kardeşini hem de babasını kurtaracağını söylüyor. Olayın şokunu yaşayan Firuze, Ertan’ın teklifini kabul ediyor ve evleniyor. Berrak’la olan ilişkisini bitiren Ayaz, Firuze’nin evlendiğini öğrenince şok oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ayaz Firuze’nin Evlendiğini Öğrenince Şok Oluyor!

Zemheri dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Elvan, Yasin’in evinden çıkıyor ve orada ablasıyla Ertan’ı görüyor. Firuze, durumu öğrenince Ertan’la birlikte Yasin’in evine giriyor. Yasin’in öldüğü anlaşılınca Firuze, suçu kendi üzerine alacağını söyleyip Elvan’ı sakinleştirmeye çalışıyor. Ertan ise, Yasin’in ölümüne hırsızlık süsü vereceğini, babasını da hapisten çıkaracağını ama karşılığında kendisiyle evlenmesini istiyor. Firuze, kabul etmek zorunda kalıyor.

ZEMHERİ 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertan, daha sonra nikah memurunu ayarlayıp Firuze’yi bir otele götürüyor. Firuze, Ertan’la evleniyor. Aliye, Elvan ile Firuze’nin halinden bir şeyler olduğunu anlıyor. Ancak onlar kimseye bir şey anlatmıyor. Ertesi gün Yasin’in öldüğü ortaya çıkıyor. Herkes Yasin’in evine giren hırsızlar tarafından öldürüldüğünü zannediyor. Hatta Aliye, helva yapıp mahalleye dağıtıyor.

Yaşar, Faruk’u arayıp suçsuz olduğunun anlaşıldığını ve serbest kalacağının haberini veriyor. Faruk, babasını hapisten çıkarıp eve getiriyor. Aliye, Firuze’ye sarılıp babasını kurtardığı için ona teşekkür ediyor. Ayaz’ın annesi oğlunu istemediği bir evlilik yapmasına engel olmak için tedaviyi bırakıyor.

Annesini hastaneye yetiştiren Ayaz, onun böbrek nakli olması gerektiğini öğreniyor. Kardeşinin böbreği annesine uyumlu çıkıyor. Ama o Mete böbreğini annesine vermek istemeyip soluğu Ertan’ın yanında alıyor ve ona artık onun kardeşi olmak istediğini söylüyor. Ertan, Mete’yi otele yerleştirip hesabına para birde araba anahtarı gönderiyor.

Ayaz, Berrak’la konuşup onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Berrak sinir krizleri geçiriyor. Hastanede kan veren Berrak’ın böbreği Safiye’yle uyumlu çıkıyor. Ertan ile İclal, Berrak’ın Safiye’ye böbreğini vereceğini öğrenip ona engel olmak için hastaneye koşuyor. Ayaz, orada Firuze’ye Erkan’ın yanında görüyor. Erkan’ın Firuze’ye ‘Karacağım’ dediğini duyunca beyninden vurulmuşa dönüyor.

 Zemheri 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Ertan’la Evlenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler