Ana SayfaDizilerZemheri 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Ertan'la Evlenecek Mi?

İlgili Postlar

Zemheri 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Firuze Ertan’la Evlenecek Mi?

Zemheri dizisi, merakla beklenen 7. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Firuze, Elvan’ın kendisine tecavüz etmeye çalıştığı Yasin’i öldürdüğünü öğrenir. Ertan, duruma müdahale edip Yasin’in cesedini yok eder. Firuze ise onun kendisine yaptığı teklifi kabul etmek zorunda kalır. Ertan, Yaşar’ı hapisten çıkarır. Aile büyük bir sevinç yaşar. Ayaz ise, Berrak’a kendisini sevecek birisini bulmasını söyleyip onu terk eder. Ayaz’ın tutsaklığı biter. Firuze’nin tutsaklığı başlar. Firuze, Ertan’la evlenecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Firuze Ertan’la Evlenecek Mi?

Zemheri 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Firuze, Ertan’ın zorlamasıyla kardeşine kıyamaz ve onun teklifini kabul edip nikah masasına oturur. Ayaz, ise Firuze’nin karşısına özgür bir insan olarak çıkmaya hazırlanır. Firuze, Ertan’la evlenmeyi kabul edecek mi?

İşte Zemheri 7. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/d_1Piv6f5zA

ZEMHERİ 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ertan, Firuze’nin kim olduğunu öğrenir. Ama durumu bilmemiş gibi oyununa devam eder. Ayaz, Firuze ile konuşuyor ve kendi tutsaklığından kurtulamadığını ama onu Ertan’ın tutsağı etmeyeceğine söz verir. Ertan’a birisi Yaşar’ın kazadan önce yazdığı dilekçeyi gönderir. Ertan tutuşmaya başlıyor. Ama kılıfını da hazırlar.

Ayaz, o dilekçeyi bulmak için harekete geçer. Berrak ile evde yalnızken Ertan’ın odasına girip dilekçeyi ararken Mehveç’e yakalanr. Mehveç ise ona yardım edip dilekçenin aslını verir ve ona abisi kaçmadan yakalanması için dağ evinde olduğunu söyler. Ayaz, dilekçeyi Yaşar’ın avukatına teslim edip Firuze’yi Ertan’ın elinden kurtarmak için dağ evine gider.

Firuze, dağ evine gittiğinde Ertan’ın süpriziyle karşılaşır. Ertan, ona aşık olduğunu söyler. Firuze, Yaşar’ın kızı olduğunu itiraf eder. Ertan, onun babasını kurtaracağını ama karşılığında ondan ne isterse yapmasını ister. O sırada Ayaz gelip Ertan’ı yumruklamaya başlar. Ardından polisler gelip Ertan’ı götürür.

Ertan, ifadesinde o dilekçenin kendisinin eline sonradan geçtiğini, söyleyip suçu elemanının üzerine atar. Polisler Ertan’ı serbest bırakır. Ayaz’ı ise nezarete atılr. Yasin, Elvan’a babasını hapiste rahat görebilecekleri bir adam bulduğunu, o adamın telefonunun evde olduğunu söyleyip onu evine götürür. Elvan’a saldırmaya başlar ve o eline geçirdiği şişeyle Yasin’i yaralar.

 Zemheri 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Firuze Elvan’ı Kurtarmak İçin Kendisini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler