Ana SayfaDizilerRamo 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Süleyman'ı Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Ramo 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Süleyman’ı Öldürecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ramo, anlaşmayı bozuyor. Ama zaman kazanmak için Fatoş’u gönderip, Sibel’i eve getiriyor. Hem, Ramo’yu bıçaklayan, hemde gizli geçidi Cengiz’e söyleyen ve ailede üç kişinin ölmesine sebep olan Sibel’i evde görmek istemiyor. Ramo, herkesi sakinleştirip onun karısı olduğunu söylüyor. Süleyman’ı köşeye sıkıştıran Ramo, onu öldürecek mi?

Salı Dizileri 2020

Ramo Süleyman’ı Öldürecek Mi?

Ramo 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ramo’nun isteğiyle Fatoş Neco’nun yanına gidiyor. Sibel ise, Ramo’nun evine geliyor. Onu evin önünde gören  ahali onun üzerine yürüyor. Ramo, gelip onun kendisinin karısı olduğunu ve onunla bir hesabı olan karşısında kendisini bulacağını söylüyor. Sibel’i, elinden tutup içeri alan Ramo, onu öpüyor ve arada yaşanan bunca şey olduktan sonra onunla artık bir geleceklerinin olmadığını, artık birlikte olmaları için hiçbir umut olmadığını söylüyor.

RAMO 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sonra Ramo, ailesinin karşısına çıkıp onları dinliyor. Ev ahalisi 3 can verdikten sonra onun evde yerinin olmadığın söylüyor. Ramo, herkesi susturur ve karısına karşı saygısızlık istemediğini söylüyor. Onlara bundan sonra aile toplantılarına Boz’un da katılacağını açıklıyor. Ancak Boz, kendisini kimsenin istemediğini anlayıp Ramo ile konuşuyor.

Cavidan’da, Sibel’in karşısına çıkıp ona hakaret ediyor. Sibel ise, Ramo’nun onun yanına gitmediğini yüzüne vuruyor. Süleyman, Neco’ya zorla bir adam vurdurmaya çalışıyor. Yaşadıkları şokun içinden çıkamayan Neco, eve perişan halde gelip Fatoş’un dizine yatıp ağlıyor. Bu arada Halef, pavyonda korumalık yapmaya devam ediyor.

Neco, Fatoş’un odasına girip onu istediğini söylüyor. Fatoş ona silah çekiyor. Neco, Fatoş’un ona ateş edeceğine inanmadığını söyleyince kurşunu yiyor. Sesleri duyan annesi odaya geliyor. Neslihan, adamlarına Fatoş’u bodruma kilitlemelerini söylüyor. Boz, Fatoş’u telefonla arayıp ulaşamayınca telaşlanıyor.

Süleyman, Halef ile konuşmaya gittiğinde tuzağa düştüğünü anlayıp kaçmaya başlıyor. Ramo, pavyonu basıyor. Hasan ile Elif, Fatoş’u kurtarmak için eve gidiyor. Ancak onunla görüştürülmeyince bir şeyler olduğunu anlayıp silahlarını çekip içeri giriyorlar. Ancak Fatoş’u kilitlediği yerde bulamıyorlar.

Öte yandan Süleyman, düştüğü tuzaktan kurtulduğunu zannedip derin bir nefes alıyor. Ancak arkasını döndüğünde karşısında Ramo’yu görüyor. Ramo, silahını Süleyman’a doğrultuyor.

Ramo 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ramo Süleyman’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler