Ana SayfaDizilerSurvivor 2020'nin İkinci Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 2020’nin İkinci Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020’in ikinci haftasının eleme bölümü ekranlara geldi. Yarışmanın son bölümünde Ünlüler takımından Derya Can, ilk eleme adayı olarak belirlenmişti. SMS oylarıyla Ünlüler takımından iki isim daha eleme potasına düştü. Eleme adayları kimler? Survivor 2020’nin ikinci hafta elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde….

2020 Survivor ünlüler takımı kadrosu

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

Survivor İkinci Hafta Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Survivor 2020, son bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Yarışmanın bu akşamki bölümünde ada konseyi sonrası Ünlüler takımından elenen isimin kim olduğu belirlendi. Eleme adayı olarak Derya Can’ın karşısına iki yarışmacı daha çıktı. Peki Ünlüler takımından eleme potasına düşen üç yarışmacı kimler?

ADA KONSEYİ TOPLANDI!

Ada konseyinde SMS oylarıyla belirlenen Derya Can’dan sonra diğer iki yarışmacı daha eleme potasına düştü. Acun, SMS oylarının sonuçlarını açıkladı. Ünlüler takımından ikinci eleme potasına düşen yarışmacı Damla Can Göçen oldu. Üçüncü eleme adayı ise Tuğba Melis Türk oldu.

SURVİVOR 2020 İKİNCİ HAFTADA KİM ELENDİ?

Survivor ikinci haftasına girdi. Ada şartları zorlaştı. Günler sıcak geceleri ise soğuk ve yağışlı geçiyor. Birde üzerine açlık yarışmacıları zorluyor. Ada konseyinde günün ve haftanın değerlendirmeleri yapıldı. Takımlar içinde anlaşmazlıklar baş göstermeye başladı. Survivor 2020’nin 2. hafta eleme adayları, Derya Can, Damla Can Gökçen ve Tuğba Melis Türk arasında oylama yapıldı. En az oyu alan ve adaya veda edecek isim Tuğba Melis Türk olarak belirlendi.

Tuğba Melis’in, Survivor macerası 2 hafta sürdü. Zor parkurlarda zorlanan yarışmacı daha ada şartlarına adapte olamadan elendi. Survivor 28 şubat cuma günü yeni bölümüyle ekranlara gelecek.

Survivor 2020 Ünlüler Takımına Katılan Yeni Yarışmacılar Kimler? Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler