Ana SayfaDizilerSurvivor 2020 Ünlüler Takımına Katılan Yeni Yarışmacılar Kimler? Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı!

İlgili Postlar

Survivor 2020 Ünlüler Takımına Katılan Yeni Yarışmacılar Kimler? Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı!

Tv 8’nin reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor, 2020 sezonunda Ünlüler ve Gönüllüler olarak açtı. Survivor 2020’nin ikinci haftasında Acun Ilıcalı, yeni bir açıklama yaptı ve haftanın iki günü hariç her gün, yarışma olacağını açıkladı. Ünlüler takımından sakatlıkları dolayısıyla ayrılan iki yarışmacının yerine yarışmaya, iki yarışmacı dahil oldu. Survivor 2020 ünlüler takımına katılan yeni yarışmacılar kimler? Yarışmanın son bölümünde dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Detaylar haberimizde…..

2020 Survivor ünlüler takımı kadrosu

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

Ünlüler Takımına Katılan Yeni Yarışmacılar Kimler?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı Survivor, bu sene yeni formatıyla, Ünlüler ve Gönüllüler olarak ekranlara geldi. Survivor 2020 ikinci haftasına başladı. Geçen hafta gönüllülerden bir yarışmacı elendi. Ünlüler takımından ise iki yarışmacı sakatlık dolayısıyla yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Uğur ile Şaziye, üzülerek yarışmacı arkadaşlarına veda edip adadan ayrıldı. İki yarışmacının adadan ayrılmasından sonra Ünlüler takımına, Uğur’un yerine Erman Altınkardeş geldi. Şaziye’nin yerine ise, İrem Akın geldi.

SURVİVOR 2020 2. HAFTA İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Survivor 2020’nin 2. hafta ilk dokunulmazlık oyunları oynandı. Takıma veda eden iki yarışmacının yerine gelen Erman ile İrem, parkurlarda kendilerini gösterdi. İki takım arasında kıyasıya yaşanan mücadelenin ardından dokunulmazlığı kazanın takım ünlüler oldu

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020 ödül oyununda, Ünlüler ve Gönüllüler takımı ödül oyununu kazınmak için parkurlarda büyük mücadele verdi. Hamburger yemek için yarışan iki takımın mücadelesi tam anlamıyla nefesleri kesti. Ersin’den pek fazla performans beklenmiyordu ama yarışlardaki hızı herkesi hayretlere bıraktı.

Ersin, Ardahan’la yaptığı yarışta saniyelerle sayıyı Gönüller takımına verdi. Eleme öncesinde ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Gönüllüler, takımından Yasin’in balık tutmasıyla tüm takım açlık sorunu çekmedi. Ancak, onun çok konuşması ve her şeye müdahale etmek istemesi takımdan bazı arkadaşlarını rahatsız etmeye başladı.

Survivor 2020’nin bu akşamki bölümünde, tekrar dokunulmazlık oyunları oynanacak ve haftanın eleme potasına düşen ikinci yarışmacısı belirlenecek. Bakalım hangi takımdan kim elenecek?

Survivor 2020’de Eleme Adayları Belli Oldu? Kimler Diskalifiye Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler