Ana SayfaDedikoduHercai'nin Meike'sinden İtiraf: Hayatım Boyunca Erkekler Tarafından..

İlgili Postlar

Hercai’nin Meike’sinden İtiraf: Hayatım Boyunca Erkekler Tarafından..

Reyting rekortmeni Hercai dizisinde Melike karakteriyle herkesin dikkatlerini üzerine çeken Aslı Samat hakkında birçok soruları yanıtladı. Hayatı boyunca erkekler tarafından aşağılandığını söyleyen Herca’nin Melike’sinden daha birçok itiraf haberimizde.

“Melike Benden Çok Şey Aldı”

Aslı Samat Nasıl Kilo Verdi?

“Her oyuncu oynadığı karakterden bir şey alır derler genelde… Hercai dizisindeki Melike karakterinden Aslı Samat ne aldı bugüne kadar?” sorusu sorulan Aslı Samat, reyting rekortmeni Hercai dizisinde ki temiz kalpliliği ile dikkat çeken Melike karakteri için “Bu sefer iş değişti, Melike benden çok şey aldı. Ben Melike’den almış olsam anca şu olur; her gördüğünü kendin gibi sanma.” yanıtını verdi.

“Hayatımı Erkekler Tarafından Aşağılanarak Geçirdim”

Aslı Samat Kimdir?

“Özel hayatınla hiç gündeme gelmedin bugüne kadar… Seni takip eden kitlenin de merakı bu birazda… Aşk hayatın ne durumda?” sorusu üzerine Aslı Samat özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Aslı Samat, “Özel hayatımla gündeme gelmedim çünkü güvenmedim. Hayatını fiziksel farklılıkları sebebiyle erkekler tarafından aşağılanarak geçirmiş bir kadının hak verirsin ki birine güvenmesi zor oluyor.” cümlesiyle erkekler tarafından yaşadığı sıkıntıyı itiraf etti.

Başarılı oyuncu sözlerine “Bir kere beni güzelim diye mi seviyor yoksa beni tanıdı diye mi… Bir sürü soru işaretiyle dolu ancak kafasının içi boş adamları tanımaya çalışarak yıllar geçti. Aşk, hayatımın yongası. Merkezi değil. Ancak o fiziksel farklılıklara ve benzer sorulara sahip kadınlara cevap olsun ki; mutluluk yakın.” sözleriyle kendisiyle aynı sıkıntıyı yaşayan kadınlara seslendi. Aslı Samat, başarılı oyunculuğu ile herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Hercai'nin Meike'sinden İtiraf: Hayatım Boyunca Erkekler Tarafından..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler