Ana SayfaDedikoduOğlundan Konuşma Yasağı Alan Seda Sayan'dan Evlilik Yorumu!

İlgili Postlar

Oğlundan Konuşma Yasağı Alan Seda Sayan’dan Evlilik Yorumu!

Dönem dönem oğlunun aşk hayatıyla ilgili açıklamalar yapan Seda Sayan, Oğulcan Engin Ezgi Eyüboğlu ile bir aşka yelken açınca oğlundan konuşma yasağı almıştı. Seda Seyan oğlunun özel hayatıyla gündemde olmamak istememesini saygıyla karşılasa da Eyipoğlu’nun gelin olarak gelme ihtimali karşısında çok heyecanlanmış gibi duruyor. Oğlundan konuşma yasağı alan Seda Sayan’dan evlilik yorumu geldi.

Oğulcan Engin Gönlünü Ezgi Eyüboğlu’na Kaptırdı

Geçtiğimiz sene Kaan Yıldırım’la üç senelik evliliğini sonlandıran Ezgi Eyüboğlu uzun bir süre kimseyle görüntülenmemişti. Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le mutlu bir ilişkiye yelken açtığı öğrenilen ünlü oyuncu ilişkisi hakkında sorulan sorulara yanıtsız kalmayı tercih etti. Sorular karşısında sevgilisi gibi yanıtsız kalan Oğulcan Engin’da özel hayatıyla gündeme gelmek istemediğini açıkça belirtmişti.

Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Engin’in Aşkı Gala Gecesinde Belgelendi..

Seda Sayan’a Konuşma Yasağı

Dönem dönem oğlu için nasıl bir gelin istediği hakkında açıklamalar yapan Seda Sayan’a Oğulcan Engin’den Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisi hakkında basına açıklama yapmama yasağı geldiği iddia edildi.  Oğulcan Engin gündemde olmak istemese de Ezgi Eyüboğlu ile Nişantaşı sokaklarında görüntülenmekten kaçamadı. Son dönemlerde sıklıkla birlikte görüntülenen ikili henüz ilişkileri hakkında bir açıklama yapmadı.

Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

Oğlundan Konuşma Yasağı Alan Seda Sayan’dan Evlilik Yorumu!

Eser Yener’in programına konuk olan Seda Sayan kuliste soru yağmuruna tutuldu. Oğulcan Engin ve Ezgi Eyüboğlu’nın ilişkisi hakkında düşünceleri sorulan Sayan yorum yapmaktan kendini alı koyamadı. “”Daha kendisiyle tanışmadım bile. Ama niye beğenmeyeyim, çok güzel bir kız. Üstelik ben ikisini birbirine çok yakıştırdım” diyen Seda Sayan oğlunun yurtdışında evlenmesini istediğini dile getirdi.

Seda Sayan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler