Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'nun Beren Saat'e Duygusal Mesajı!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’nun Beren Saat’e Duygusal Mesajı!

2014 senesinde dünya evine giren Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti nihayet tüm zorlu günleri geri de bıraktı. Yeniden bir arada görüntülenmeye başlayan çiftin yüzünde güller açıyor. Eşinin doğum gününü erken kutlayan Kenan Doğlu’nun Beren Saat’e duygusal mesajı çiftin sevenlerini de duygulandırdı. İşte Kenan Doğulu’nun o mesajı;

Barışmayı Partiyle Kutladılar

Yaklaşık bir senedir evliliklerinde zorlu bir dönemden geçen Kenan Doğulu ve Beren Saat geçtiğimiz senenin sonlarına doğru aralarındaki tüm buzları eritmişti. Sık sık boşanma haberiyle gündeme gelen çift ayrılığın olmayacağını belirterek yeniden bir arada olduklarını açıklamıştı. Evliliklerine bir şans daha tanıyan ünlü çift bir araya gelmelerinin şerefine bir parti vererek bu mutluluğu aileleri ve yakın dostlarıyla paylaşmıştı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu Aşk Tazeledi!

Beren Saat Neşe Saçıyor

Kenan Doğlu ile sıkıntılı olduğu dönemlerde objektiflere hep asık bir suratla yakalanan Beren Saat‘in üzgünlüğü adeta gözlerinden okunuyordu. O dönemlerde kendini işine vererek yoğun kalmaya çalışan ünlü oyuncunun Instagram paylaşımları da oldukça manidardı. Kenan Doğulu’da en az Beren Saat kadar gözlerden uzak duruyor, konser çıkışlarında bile görüntülenemiyor, görüntülendiğinde de açıklama yapmaktan kaçınıyordu. Geçtiğimiz günlerde tiyatro oyunu çıkışı birlikte görüntülenen çiftin yüzünde yeniden gülücükler olması herkesi sevindirdi. Beren Saat’in enerjisinin de yeniden eski haline gelmesi gözlerden kaçmadı.

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu’nun Beren Saat’e Duygusal Mesajı!

Kenan Doğulu sosyal medya hesabından Beren Saat’in 36. yaş gününü duygusal bir mesajla kutladı. Intsgram hesabında eşinin fotoğrafını paylaşarak “Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim ♥️ İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün.” yorumunu yapan Kenan Doğulu’nun paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Kenan Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler