Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'yla Adı Anılan Çağla Altunkaya'dan Gündem Olacak Paylaşım!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’yla Adı Anılan Çağla Altunkaya’dan Gündem Olacak Paylaşım!

Acun Ilıcalı 30 Yaş Küçük Sevgilisiyle Mutlu!

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Acun Ilıcalı’nın adı Çağla Altunkaya ile anılmış, hatta ikilinin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Zaman zaman Şeyma Subaşı’na benzetilen Çağla Altunkaya’nın adı Acun Ilıcalı ile anıldıktan sonra sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın mercekte takip edilmeye başladı. Çağla Altunkaya’dan gündem olacak paylaşım geldi. Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı, Aşk yaşadığı İddia Edilen Çağla Altunkaya’yı Instagram’dan Takibe Aldı!

Acun Ilıcalı’yla Adı Anılan Çağla Altunkaya’dan Gündem Olacak Paylaşım!

Şeyma Subaşı’nın Çağla Ayça Altunkaya Hakkında Küçük Yorumu!

Şeyma Subaşı ile boşandıktan sonra Çağla Altunkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Acun Ilıcalı magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya kullanıcıları tarafından zaman zaman Şeyma Subaşı’na benzetilen Çağla Altunkaya, yakın takibe alınmış durumda. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Super BowlLIV’de birlikte görüntülenen Acun Ilıcalı ve Çağla Ayça Altunkaya’nın fotoğrafları uzun süre konuşulmuştu. Acun Ilıcalı ile adı anılan Çağla Altunkaya’nın sosyal medya hesapları yakın takibe alınmış durumda.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Aşklarını göz önünde yaşamamaya dikkat eden ikiliden Çağla Ayça Altunkaya, Sosyal medyanın yeni uygulamalarından olan “TC Simülasyonunda Kimsin?” efektini deneyen Altunkaya, sevgilisi Acun Ilıcalı’nın adı çıkınca şaşkınlığa uğradı. Çağla Ayça Altunkaya videoda sadece gülerek tepki verdi. Altunkaya’nın bu videosu kısa süre içerisinde sosyal medyaya yayıldı.

Acun Ilıcalının, Yeni Projesinde Yarışacaklar Herkesi Şaşırttı!

 

Acun Ilıcalı'yla Adı Anılan Çağla Altunkaya'dan Gündem Olacak Paylaşım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler