Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Aşk yaşadığı İddia Edilen Çağla Altunkaya'yı Instagram'dan Takibe Aldı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Aşk yaşadığı İddia Edilen Çağla Altunkaya’yı Instagram’dan Takibe Aldı!

Acun Ilıcalı ‘nın adı Şeyma Subaşı ile yollarını ayırmasının ardından 20 yaşındaki Çağla Altunkaya ile anılmaya başlamıştı. Altunkaya, O Ses Türkiye programındaki dansı ile dikkatleri üzerine çekmenin ardından Acun Ilıcalı’nın yakın takibine girdi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı ile uzun yıllar aşk yaşayan ve Melisa adında bir kızı olan Ilıcalı, yaklaşık bir buçuk sene evli kalmanın ardından Subaşı ile geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. İkilinin ayrılıkları uzun süre konuşulmuştu. Ayrılığın ardından ismi birçok kişiyle anılan Acun Ilıcalı’nın aşk listesinde ise en çok dikkatleri üstüne çeken isim Altunkaya olmuştu. Ilıcalı, son zamanlarda aşk yaşamaya başladığı konuşulan kendisinden 30 yaş küçük Ayça Çağla Altunkaya’yı yakın takibe aldı.

Görüntüsü Ekrana Verildi

İlk olarak geçtiğimiz yaz ikilinin birlikte Ilıcalı’ nın motoruna binmesinin ardından da bir teknede kameranın objektiflerine gelen 50 yaşındaki Acun Ilıcalı ile 20 yaşındaki Çağla Altunkaya’nın aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. O Ses Türkiye programının yılbaşı özel bölümünde ise Altunkaya’nın çekimlerde olması hatta bir ara Seda Sayan Ve İbrahim Büyükak’ ın şarkı söylediği anlarda sahne kenarında oynarken görüntüsünün ekrana verilmesi ikilinin aşk iddialarını neredeyse kesinlik getirdi.

Acun Takibe Aldı

Son olarak tüm bu yaşananların ardından hiçbir bir açıklama yapmayan Acun Ilıcalı, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabı Instagramdan bir hamle yaptı. Ilıcalı, hesabını gizli kullanan Ayça Çağla Altunkaya’yı sosyal medya hesabı Instagramdan takip etmeye başladı.

Öte yandan 20 yaşındaki genç kız, sosyal medya hesabı Instagram’dan O Ses Türkiye programının kulisinden fotoğraflar paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler