Ana SayfaÜnlülerEbru Polat, Sahne Kıyafetlerinden Dolayı eleştirilen Hadise'ye Destek oldu!

İlgili Postlar

Ebru Polat, Sahne Kıyafetlerinden Dolayı eleştirilen Hadise’ye Destek oldu!

Yılbaşı gecesi sahnede mayo elbise giyen Hadise’nin bu seçimi olay oldu. Sosyal medya hesabında sahne pozlarını paylaşan Hadise’ye bir takipçisi ‘edepsizsin’ yorumunu yapınca Ebru Polat meslektaşı Hadise’ye mayolu göğüs dekolteli poz paylaşarak destek oldu.

Hadise Kimdir?

Geçen sene magazin basınında sıkça yer alan Hadise 2020 yılının ilk magazin olayına imza atan isim oldu. Yılbaşı gecesi tercih ettiği sahne kostümleri ile olay olan Hadise’ye bir takipçisinin yaptığı yorum  ve Hadise’nin Mevlana’nın sözüyle verdiği cevap yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Kısa sürede destek mesajları yağan güzel şarkıcıya bir destek de Ebru Polat’tan geldi.

Ebru Polat Kimdir?

“EDEBİ KIYAFETLE ÖLÇENE CAHİL DENİR”

Genelde hakkında yapılan kötü yorumlara ve eleştirilere kulak tıkayan güzel şarkıcı Hadise bu sefer yapılan yoruma sessiz kalamadı ve takipçisine ‘ayar’ verdi. Sosyal medya hesabından kıyafetini ‘edepsizlik’ olarak tanımlayan kişilere cevap veren Hadise, “Edebi kıyafetle ölçene cahil denir” diyerek Mevlana’nın şu sözünü paylaştı: “Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene. Çünkü cahil ne gelirse söyler diline”

EBRU POLAT DESTEK OLDU

Magazin basınında yeni bir tartışma yaratan Hadise’nin bu sözlerine ise en büyük destek şarkıcı Ebru Polat’tan geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çekici paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Ebru Polat ise meslektaşına gelen eleştirilere sessiz kalamadı. Şimdilerde ailesiyle Phuket Adası’nda tatilde olan Polat, mayolu dekolteli bir pozunu paylaşarak “Hadise yanındayız. Herkes baksın kendi işine, milletten sana ne. Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene” dedi.

Hadise Son Paylaşımıyla Binlerce Beğeni Aldı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler