Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın Sırtında Sıcak Su Torbası Patladı!

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın Sırtında Sıcak Su Torbası Patladı!

O Ses Türkiye’nin başarılı ve usta jürisi ve Yemekteyiz programının sunucusu Seda Sayan, hastanelik oldu. sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüyü görenler oldukça korktu. Ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan’ın sırtında sıcak su torbası patladı. Vücudunda yanıklar meydana gelen Sayan hemen hastaneye kaldırıldı. Sırtı su toplayan Sayan’a ünlü isimlerden de art arda geçmiş olsun mesajı geldi.

Seda Sayan Kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programını sunan ve aynı zamanda O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan ünlü şarkıcı Seda Sayan, hastanelik oldu. Sırtında sıcak su torbası patlayan Sayan, “Bu nasıl bir gözdür yarabbim” diyerek yanan sırtını sosyal medya hesabında paylaştı.

SIRTINDA YANIKLAR MEYDANA GELDİ

Tercih etiiği kıyafetlerle ve güzelliğiyle senelere meydana okuyan 57 yaşındaki Seda Sayan’a nazar değdi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda su toplayan sırtını paylaşarak altına da “Sıcak su torbası yanığı. Sırtımın son durumu… Nasıl bir gözdür yarabbim bu” dedi.

ÜNLÜ İSİMLER YORUM YAĞDIRDI

Sırtında su torbası patladığı için yanıklar meydana gelen Seda Sayan, hastanelik olmasıyla ilgili yapılan bir haberi paylaşarak “Nazar, sırtım su torbacıklarıyla dolu” dedi. Sayan’ın paylaşımına takipçileri başta olmak üzere ünlü isimler de yorum yağdırdı. Işıl Rençber, Seray Sever, Hatice, Nur Yerlitaş, Deniz Seki, Demet Akalın, Ebru Destan başta olmak üzere pek çok ünlü isim Sayan’a geçmiş olsun dileklerini ileterek destek oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler