Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı: Bende Boş Şeyler Var

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Bende Boş Şeyler Var

Geçtiğimiz günlerde İbiza’ya gitmek için aktarma beklerken sosyal medya hesabından bir paylaşımla bulunan Şeyma Subaşı’nın sözleri Fatih Altaylı tarafından eleştirilmişti.  “Köy yanar, k… taranır durumu” eleştirisine Şeyma Subaşı “Bende Boş Şeyler Var” yanıtı verdi. İşte Şeyma Subaşı’nın o açıklamaları;

Ülkenin Tek Derdi Rahatça İbiza Uçağına Binmek…

Sürekli yurt dışı seyahatlerinde olan Şeyma Subaşı İbiza’ya direk uçak olmamasını sosyal medyaya taşıyarak bir sitemde bulunmuştu. Havaalanında uzun süre beklemekten yakınan Subaşı artık bu konu hakkında bir şey yapılması gerektiğini de dile getirerek bir kez daha eleştirileri cesurca göğüsleme cesareti gösterdi ve hayliyle ünlü fenomene tepkiler gelmekte de gecikmedi.

Şeyma Subaşı’nın Kızı Melisayı Okulun İlk Gününde Yalnız Bırakması Tepki Topladı!

Fatih Altaylı’dan Yanıt Gecikmedi

Şeyma Subaşı‘nın serzenişine karşı sessiz kalamayan ünlü gazeteci Fatih Altaylı ünlü sosyal medya fenomenini “Şeyma Subaşı, THY’den İbiza’ya gitmek aktarmalarla 9 saati buluyor, perişan oluyoruz. Lütfen buraya direkt uçuş koyun. diye bir talepte bulunmuş. THY bu talebi kabul eder mi bilmiyorum. Ancak tam bir ‘Köy yanar, k… taranır’ durumu.” sözleriyle eleştirdi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı: Bende Boş Şeyler Var

Görünüşe göre Şeyma Subaşı bir eleştiri bile olsa Fatih Altaylı‘nın köşe yazasına konu olmayı bir başarı olarak görüyor. “Eğer siz bile beni konuşuyorsanız, ben doğru yoldayım ve çok başarılıyım.” sözleriyle kendiyle gurur duyduğunu açıklayan Subaşı kendisinden beklentinin önemli konular konuşması mı olduğu yönünde bir yakınmada bulunarak “Arkadaşlar ben Şeyma’yım. Zaten saç, makyaj, güzellik, spor, kıyafet paylaşıyorum o kadar. Ben size bir şey vermedim ki. Çok bir şey beklemeyin benden, bende sadece bunlar var. Çok şeyler yok bende, ancak bu kadar var. Bende boş şeyler var. Beni erkekler takip etmesin, kızlar takip etsin sadece” açıklamasını yaptı. Bir kez daha konuşurken hızlı anlatımın kurbanı olan ünlü fenomenin bu açıklamasına bakacak olursak kadınlar kısaca boş şeylerle ilgileniyor. Erkekler siz önemli işlerinize dönün bizler tüm gün saç yapar İbiza’ya uçmak için bekleriz!

Fatih Altaylı Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler