Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Klasik Otomobil Koleksiyonu!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Klasik Otomobil Koleksiyonu!

Hard Rock tarzında yaptığı müzik ile adından söz ettiren Massaka, geçtiğimi haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede yaparak gündeme oturmuştur. Bununla birlikte geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ, koleksiyonuna bir de klasik otomobil ekledi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Klasik Sevdası!

Ünlü oyuncu, 200 bin lira değerindeki 1968 model Chevrolet Impala Fastback ile önceki akşam Armutlu taraflarında görüntülendi. Bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Tatlıtuğ, çıkışta muhabirlere yeni projelerini açıkladı: “Dijital platformda yayınlanacak bir dizi için anlaşmaya varmak üzereyiz. Yaza da bir sinema filmim olacak.”

kivanc-tatlitug-klasik-otomobil-koleksiyonu

Kıvanç Tatlıtuğ Klasik Otomobil Koleksiyonu!

Hard Rock tarzında yaptığı müzik ile adından söz ettiren Massaka, geçtiğimi haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede yaparak gündeme oturmuştur. Bununla birlikte geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ, koleksiyonuna bir de klasik otomobil ekledi. Ünlü oyuncu, 200 bin lira değerindeki 1968 model Chevrolet Impala Fastback ile önceki akşam Armutlu taraflarında görüntülendi. Bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Tatlıtuğ, çıkışta muhabirlere yeni projelerini açıkladı: “Dijital platformda yayınlanacak bir dizi için anlaşmaya varmak üzereyiz. Yaza da bir sinema filmim olacak.”

kivanc-tatlitug-klasik-otomobil-koleksiyonu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler