Ana SayfaÜnlülerAslı Samat Nasıl Kilo Verdi?

İlgili Postlar

Aslı Samat Nasıl Kilo Verdi?

“Hercai” dizisinde “Camgöz” lakabıyla sevilen oyuncu Aslı Samat’la ilgili şaşırtan bir bilgi ortaya çıktı. 6 sene öncesine kadar 173 kilo olan başarılı oyuncu, hayatını değiştirme kararı alarak tam 93 kilo verdi. Sağlığı ve mesleği için düzenli bir beslenme tarzı uygulayan Aslı Samat birçok insana içinde örnek bir davranış sergileyerek ilham kaynağı oldu. Aslı Samat nasıl kilo verdi detayları haberimizde;

“Zorlu Dönemler Geçirdim”

Konservatuvara başladığı dönemlerde fazla kiloları olan Aslı Samat, kilo verme sürecinde zorlu dönemler yaşadığını dile getirdi. Uzun bir süre boyunca belirli yiyecekler dışında bir şey yemediğinin altını çizerek yeni beslenme düzenine alışmanın zorluklarından bahsetti. Ancak kararından dönmeyerek kendine koyduğu hedeflere ulaşan başarılı oyuncu 93 kilo vererek sağlığını da korudu.

Hercai Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Kariyeri İçin Bu Kararı Aldı

Kilo vermeye başladığı dönemde her gün düzenli beslenmeye dikkat ederek, zaman zaman az da olsa kilo vermeye devam ettiğinin altını çizen başarılı oyuncu bu kararı kariyeri için aldığını açıkladı. Kilolu olduğu dönemlerde kendine gelecek roller kısıtlı olduğundan kilo vermek istediğini ve bu evrede en büyük desteği de annesinden gördüğünü açıkladı.

Aslı Samat Nasıl Kilo Verdi?

Kilo verme kararı aldığında düzenli bir beslenme tarzı benimseyerek ardından mide tüpü taktıran Aslı Samat, bu şekilde 6 sene içerisinde 173 kilodan 80 kiloya düşmeyi başardı. Her geçen gün kilo verdiğini ve kendisini uzun zamandır görmeyen insanlara hatırlatmak zorunda kaldığını açıklayan ünlü oyuncu 70 kilo verdikten sonra köpekleriyle sık sık yürüyüşe çıktığını, yüzme ve pilates yaparak, kilo vermeyi sporla desteklediğinin de altını çizdi.

Aslı Samat Kimdir?

Aslı Samat Nasıl Kilo Verdi?
Aslı Samat Nasıl Kilo Verdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler